18/19 na serwerze a ja wejść nie mogę?
Napisano 30 października 2008 - 03:44
Napisano 30 października 2008 - 03:46
by nam palić nie bronili,
swego ducha tym karmimy
w bongu ganja a nie crack!
Napisano 30 października 2008 - 03:51
2. NIkt tak naprawde ludziom nie kaze placici, uiszczenie wplaty jest dla kazdego dobrowolne,a slot jest dodatkiem do tego. Serwer nie jest tylko ludzi, ktorzy na niego klada pieniadze to jest public predzej czy pozniej ktos i tak cos wylozy na niego, ale tez osob ktore sie nim zajmuja(tak naprawde marnujac czas bo gry nie dotykaja), a nic z tego nie maja no moze poza kirwa problemami bo cos sie ciagle nie podoba. Najlatwiej jest wylozyc ke$z i tylko kirwa wymagac, to nie sklep gdzie placisz i ci ogorka sprzedadza??... ja sie dziwie kirwa, ale nie chce mi sie nawet juz gadac, bo to bzdura jest.
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!
Cytat
Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================
Napisano 30 października 2008 - 03:57
swego ducha tym karmimy
Napisano 30 października 2008 - 04:00
EOT
Napisano 30 października 2008 - 04:05
Użytkownik MilczaR edytował ten post 30 października 2008 - 04:06
Napisano 30 października 2008 - 05:53
Jeszcze raz powtorze ze po updacie valve pluginy nie chodza tak jak trzeba. Jakby tawerna byla serwerem DM - tez mielibyscie do nas pretensje ze nie piszemy pluginu od poczatku? Spokojnie - troszke opanowania jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. Zwlaszcza ze sytuacja nie trwa latami. W kwestii posiadania slota pare dni nic nie zmienia.

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 31 października 2008 - 08:26
yo
swego ducha tym karmimy
Napisano 31 października 2008 - 08:34
kwestia rezerwacji slota pozostawała "w rękach" amx. ostatnio jednak amx nie działa w znany nam sposób. pluginy zachowują się inaczej. nieznaczy, że nie działają, ale rezultaty są nieco odmienne od tych do których byliśmy przyzwyczajeni. cala gra sie lekko zmieniła. rozumiem że to rodzi frustrację.
Panowie ze slotami mają oczywiście rację domagając się dostępu do serwera. niektórzy jednak trochę przeginali insynuując, że ja biorę kasę i mam wszystko w ...
dla mnie ta kasa to tylko kula u nogi, spróbujcie się zajmować cudzymi pieniędzmi a zobaczycie co to znaczy.
wczoraj przyszła mi myśl, ze skoro jesteście niezadowoleni ze sposobu w jaki działa serwer, kasa, rezerwacje, to może wpłacę cała kasę na przedłużenie serwera, na tyle ile wystarczy i zaprzestanę przyjmować jakiekolwiek wpłaty. nie będzie problemu.
sloty wygasną jak przyjdzie ich termin, oczywiście serwer również.
Napisano 31 października 2008 - 08:53