No to teraz ja opiszę swoją historie

Tak więc dawno dawno temu jak byłem jeszcze małym niesfornym dzieciuszkiem zacząłem grać w CS'a 1.0 w Cafe na początku było fajnie był nick Player i elo.Potem gdy już byłem bardziej "hajt" i umiałem kupywać bronie klawiaturą a nie myszką postanowiłem znaleźć sobie jakiś ładny nick, jego poszukiwania trwały bardzo długo aż pewnego dnia z nudów wziąłem ćwiczenie (Chodziłem jeszcze wtedy do podstawówki) i zacząłem robić moją pracę domową która polegała na rozwiązaniu grafu z którego miało wyjść nazwisko jakiegoś matematyka.Po skończeniu zadania przezemnie jego imię brzmiało "KALOCH" na drugi dzień w szkole okazało się że jego nazwisko brzmi zupełnie inaczej a ja miałem z tego taką uciechę i radość że postanowiłem okrzyknąć się mianem "
K@loch" Po długich bojach w Cafe przeszłem na grę w CS'a poprzez internet a co z tym się wiązało ze zmianą nick'u tym razem nie było trudno gdyż na miejsce starego K@locha szybko przyszedł jak dla mnie kolejny nick brzmiący "
M@jor" Na tym właśnie nicku panowałem spory okres czasu na scenie CS'a 1.5, w roku 2005 powstało moje pierwsze fragmovie nazwane "M@jor Fragmovie 2005" które było naprawdę porządne na tamten okres lecz znikło ono zarówno z Sieci jak i z mojego Dysku

(Chciałbym je chociaż jeszce raz obejrzeć) M@jor starał się grać generalnie na jedym serwie by się coś ogarnąć z atmosferą a nie biegać od serwa do serwa, spory okres czasu grałem na Romix CS 1.5 w Piszu jednym z lepszych serwerów CS'a 1.5 postawionym w mojej małej miejscowości.Kiedy serw zszedł na psy przeniosłem się na serwer zwany In Memories a gdy wkrótce i on upadł na mój ostatni serwer ze sceny CS'a 1.5 Laura.Pod koniec roku 2007 gdy wszystkie wcześnej wymienione serwy upadły biedny M@jor nie miał się gdzie podziać a co gorsza zobaczył że jakiś "real-uber-plazma" gra na identycznym nicku jak mój a że w CS 1.5 nie ma żadnego ID więc i on i ja był to jeden pies.Zdesperowany M@jor postanowił przejść na scenę CS'a 1.6 do którego podchodził bardzo sceptycznie gdyż wiele razy słyszał od osób które zagrały w CS'a 1.6 że jest on "Za prosty".Takim oto sposobem M@jor w Marcu roku 2008 przeszedł ze sceny CS'a 1.5 na 1.6 a co z tym szło chciał on zacząć nowy dział w swoim "CS'owym życiu" więc postanowił po raz 3 i ostatni zmienić swój nick na "
w0rms.dll", geneza tego nicku w porównaniu z moimi poprzednimi nie jest taka skompikowana.Chciałem aby mój nick nie był jakiś uber'owy jak np. Maciuś ani też hajtowy i zmyślny jak $0uL k!LL3r, mój nick mam poprostu znaczyć upierdliwość jaką niesie wirus o nazwie Worm a zarazem szkody jakie wyrządza.Chciałem żeby wyglądał on jakoś ładnie więc dodałem zamiast o to 0 co by wyglądało to bardziej hakersko i takie fajne .dll na końcu co by też było fajno

Generalnie opisałem wam tu nie tylko genezę moich nicków lecz całą moją karierę związaną z CS'em

W sieci, na różnych warezach, forach i portalach (Nie licząc portali o tematyce Counter-Strike'a) możecie mnie znaleźć pod nickiem
XKaktusX za to geneza tego nicku pochodzi od mojego pierwszego hasła do GG które miało być proste gdybym w razie co mógł sobie je przypomnieć więc najlepiej żeby było to rzecz z pokoju w którym przebywam i tak oto spojrzałem na parapet gdzie stał Kaktus i tak przmiało moje pierwsze hasło

Oba XX-y zostały dodane w celu nie powtarzania się na różnych stronach, ponieważ nie chciałbym mieć na pięciu portalach innego nicku typu Kaktus3434, Kaktus34, Kaktus,0987 itd. więc dodałem X'y tak unikalnie i wam powiem że jak narazię się sprawdza, jeszce nigdzie nie znalazłem zarejestrowanego nicku XKaktusX

Czyli generalnie w sieci szukajcie mnie jakby co pod nazwą
XKaktusX 
No i to by było w sumie na tyle