Geneza nicku
Napisano 19 listopada 2008 - 11:57
@Bubasek
A to Bubu nie wzięło się od Twojego zamiłowania do różu?
---
Moje to każdy chyba wie skąd się wzięło. Jest to pewien ułamek nazwiska. Używam go od 8 roku życia, kiedy to zebraliśmy się z klasowymi kolegami pod szkołą i zaczęliśmy wymyślać sobie ksywy (tak na wzór starszych osobników, gdzie nikt nie mówił do siebie po imieniu). Gdzie się tylko dało, to ksywę wykorzystywałem jako nick, np. w CS.
Gdybym miał tu wypisać swoje inne nicki pod jakimi jestem rozpoznawany w necie, to nie starczyłoby wątku .gif' class='bbc_emoticon' alt='::' /> (żartując przesadnie). Nawet mówiono o mnie - typ o tuzinie nicków, czy agent o stu twarzach. Jednak do ulubionych i najbardziej rozpoznawalnych na forum czy czatach to: 2pet, Verpa (nie ma nic wspólnego z Werbą), Martini, GryźMnieLiżMnie.
Napisano 20 listopada 2008 - 12:03
W sieci, na różnych warezach, forach i portalach (Nie licząc portali o tematyce Counter-Strike'a) możecie mnie znaleźć pod nickiem XKaktusX za to geneza tego nicku pochodzi od mojego pierwszego hasła do GG które miało być proste gdybym w razie co mógł sobie je przypomnieć więc najlepiej żeby było to rzecz z pokoju w którym przebywam i tak oto spojrzałem na parapet gdzie stał Kaktus i tak przmiało moje pierwsze hasło Oba XX-y zostały dodane w celu nie powtarzania się na różnych stronach, ponieważ nie chciałbym mieć na pięciu portalach innego nicku typu Kaktus3434, Kaktus34, Kaktus,0987 itd. więc dodałem X'y tak unikalnie i wam powiem że jak narazię się sprawdza, jeszce nigdzie nie znalazłem zarejestrowanego nicku XKaktusX Czyli generalnie w sieci szukajcie mnie jakby co pod nazwą XKaktusX
No i to by było w sumie na tyle
Napisano 20 listopada 2008 - 12:22
pozniej sobie przerwe zrobilem z jakimkolwiek graniem gdzie nick byl potrzebny
wrocilem do csa bodajze to byl chyba 1.4 i po jakims czasie obejrzalem 1 czesc tego filmiku http://www.newground...tal/view/465817 tylko niemoge jej znalesc:X spodobalo mi sie podejscie do gry bochatera i przywlaszczylem sobie jego nick:D
generalnie teraz dumbass uzywam wszedzie gdzie cos sie wiaze z gra oprocz jakis mmo:D tam uzywam nicka iyoo lub oyii a wzielo to sie z tego ze kiedys zakladalismy 40 milionow kont zeby kase sobie poprzelewac i wpisywalismy jakies pierdy z klawiatury a akurat ten ciag liter mi sie spodobal:D
Napisano 20 listopada 2008 - 03:24
pisane jak zwykle po grubej fazie a;le ze tak naprawde cenie nasze tu tawerniane spoleczenstwo ,to sie wypowiadawsszy, sto lat dla waszego malego "potforka" wypilem dzisiaj 1000 razy( ja do was tam wpadne bubas Owi slepy palacz stopero i reszta ktora okolice krk mieszka obiecuje) czyli bedzi ezylo male i utrzymowalo te kulture po wsze czsay
a zeby dokonczyc "jeszcze nie szeleszcze kasa ...czasami wiec zasysam otoczenie moimi receptorami...razem z chlopakami chodzimi kilkanasic ecentymetrow ponad podzilami .. " ja wiem ze wy mnie nie czaice ale postarajcie sie zrozumiec czlowieka co w hh zyje od 98 r.??? " ganja zostawia slady jak sanek kloza:!!!!!!!!!!!!!.. zycie nasze skalda sie z krotkich momentow.. te w ramie to jedno co napewno zostanie...puki czas nie czeka na nas... wiec jestem rad z kazdego poranka i wieczoru.., zdarte zerowki w podrozy.." dydykuje waszemu dziczaczkowi wszytko to co najlepsze przerzylem z pfk i polskim prawdziwym rapem... i nie te melanze czy przecpane wieczory ale nauke ktora pokazala jak prz zycie isc..
zastanawialem sie co wam wszystkim zadydykowac tu ,,, i przechodza mnie rozne mysli przy czesiu niemienie" i dziwnym jego swiecie" , po moj jest ten kawalek podlogi czy... perfekcie i jego autobiografi, ale przemyslalem i wylece z czyms co dotknie kazdego z nas preczej czy pozniej http://pl.youtube.co...h?v=6vf-yl9GK_o ,, i mimo wszytkich moich zlych postow na was typy to wiecie ze..... "kiedys gronoludzi sie zebralo to malo:)wszystko w 2 slowach sie zabierało.. cencie to co macie tu .. bo to nie minie jak pfk bo ten sam punkt zaczepienia to nie minie bez zastanowienia!!"
ludzie sie zmienia ale kultura i to co my budujemy zostanie przynajmniej jak wy sie o to postaracie...
pozdrawiam!! said by pla,j no pain !!just fun~~
~
kolejny post napisany przez typa ktory to wszystko ceni..
dzieki
bo ja jestem play i na tym polega farsa ze gram z wami a moj nick po polsku jest gracza, jestem plaj bo czemu sei oszukiwac lepiej was wSpomowc i tu radosci swej wypatrywac..
Użytkownik plaj edytował ten post 20 listopada 2008 - 03:54
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!
Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================
Napisano 20 listopada 2008 - 09:45
jak co to mozna to skasowac ale nie moglem sie powstrzymac xD
Napisano 20 listopada 2008 - 01:17
@Bubasek
A to Bubu nie wzięło się od Twojego zamiłowania do różu?
a to juz Kamila pytaj
ja tego nie wymyslilam
Napisano 20 listopada 2008 - 01:31
a tak na powaznie najpierw bylo zabq rybq co awansowało do Buuuu, a stąd juz niedaleko do Bubu, Bubuś, Bubasek itp
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 20 listopada 2008 - 02:38
sam nie wiem skad i kiedy wszyscy zaczeli do mnie tak mowic... (mozliwe ze ze wzglegu na moje dobre serce, moze dla tego ze najpierw kogos poturbuje a i tak na niego nie jestem zly... przeciez to nie jego wina ze jest glupi albo szczescia probowal... ) a "222" wzielo sie z takiego klany "=GryNet= (pierwsze druzynowe mistrzostwa polski w cs i zajeli 2 miejsce) mieli internet caffe a tak gralem w diablo kiedys z nimi zagralem a tam wszyscy mieli "=GryNet=nick555" a ja sobie wpisalem 222 i tak zostalo ;]
piekna historia co? hehe
Napisano 20 listopada 2008 - 03:42
nie wiem skąd mi "tyro" przyszło do głowy ale spodobało mi się, pasowało do tematu forum i dobrze charakteryzowało mój poziom.
"Tyro" is also an alternative spelling for "Tiro", and can also mean a novice or beginner, from the Latin tiro "a young soldier, a recruit".
tyro jest gdzieniegdzie pozajmowane, więc w innych miejscach używam również xtyro, co ma znaczyć ex-tyro, bo sie trochę zestarzałem. ;p
Napisano 20 listopada 2008 - 04:55
W 1.5 gralem na nicku GuMi$ ale musialem zrezygnowac bo oskarzyli mnie o haxy, wiec zmienilem na avispon (szerszen po hiszp) na 1.6 znowu przeszedlem na GuMi$, ale ktoregos pieknego wieczora gralismy mixa z kumplami z osiedla i gdy walnalem pieknego hs kolesiowi kumpel wydarl sie na vt: " ale czapa" no i tak powstalo "czapka style", z tym nickiem wszedlem na tawerne i tak zostalo, nie mialem co zmieniac na stary;D na real nadal do mnie wolaja Gumiś i takim nickiem sie posluguje w necie.
Napisano 20 listopada 2008 - 05:18
Użytkownik Blood edytował ten post 20 listopada 2008 - 05:20
Blood was here.
Napisano 20 listopada 2008 - 06:54
Napisano 20 listopada 2008 - 08:57
Napisano 20 listopada 2008 - 10:36
Bubu dlatego bo zjada wszystko co stanie na jej drodze...
No tak hehe. Bubu był różowy i też pochłaniał co się dało
--
@Wujek
Kiedyś myślałem, że wpisałeś się tak dla jaj z powodu pewnej graczki w cs o nicku 222 - że niby wujek 222 :]
--
Czapka jeżeli miałeś nick GuMi$ to nie raz się z tobą widziałem na CS 1.5...
też kojarzę ten nick z 1.5
Napisano 20 listopada 2008 - 10:51
NEVER GIVE UP!
Napisano 22 listopada 2008 - 02:20
Niektórzy opacznie czytają GLo$u jako Głosiu xD albo Glosiu nie wiedzieć czemu :] dolarek pełni funkcje tylko i wyłącznie czysto ozdobną
Użytkownik GloSu edytował ten post 22 listopada 2008 - 02:20
Napisano 24 listopada 2008 - 02:03
moj nick stoper yhm wiadomo bo wszystkich stopuje a na serio to zawsze jak gram w piłe z kumplami to zawsze gram w obronie czy tam pomocy i jestem stoperem, ktos kiedys zaczal mowic do mnie stoper kryjesz tego i tamtego, stoper ruszaj ta dupe i kryj i tak mi zostalo ;p
Napisano 24 listopada 2008 - 07:58
Napisano 28 listopada 2008 - 09:09
kiedyś znalazłem wasz serwerek i grałem chwile, ale miałem jakiś dziadowy nick i wszyscy mnie od botów wyzywali ( TO BY?O DAWNO ) , więc włączyłem TV i pierwsze imię jakie usłyszałem to Chris... i tak zostało do dziś
Zmierz się z moim Brutem! http://christnt.mybrute.com/