Geneza nicku
Napisano 10 grudnia 2008 - 04:37
C21H30O2 (dla niewiedzących co to jest PW proszę z uwagi na wiek niektórych osób czytających te forum ), a że działanie tej substancji ma charakter relaksujący, więc grałem na tzw. "lajcie". Więc pewnego dnia dałem sobie nick "lajt" do którego wiele osób sie przyzwyczaiło w tym także i ja.
Jeżeli chodzi o nick "Nie." to zupełnie nie mam pojęcia skąd się on wziął w mojej głowie ale se dałem i całkiem mi się spodobał heheh
Napisano 13 grudnia 2008 - 01:45
Napisano 13 grudnia 2008 - 02:16
Napisano 13 grudnia 2008 - 02:36
Napisano 14 grudnia 2008 - 12:04
Mazur też popiera bJshop
Napisano 14 grudnia 2008 - 05:44
Nowy H@ Tawerny
Napisano 15 grudnia 2008 - 08:01
potem gralem w warcrafta III tft i koledzy nazywali mnie poprostu KaMa i tak zostalo
nie możesz zapomnieć o mnie, proste, znowu zwiastuje postęp
Napisano 23 czerwca 2009 - 03:44
Ja to probowałem sobie wziąc ksywke "Piasek" od nazwiska, ale samo brzmiało tak bleee , a jakby dać p1@$3k to znowu beznadzieja.. Juz półtorej roku gram codziennie na innych nickach , ale pamietam ze kiedys babcia powiedziała do mnie jakos (nie pamietam jak to bylo) Plastus () no i powrocilem do tego i ze plastus tak dziecinnie brzmi to dałem sobie pL4stII, przy czym I to jest imię 'wielbionej przeze mnie' dziewczyny, a .dll dodane tak dla jajc poprostu ^^
Napisano 23 czerwca 2009 - 04:00
Napisano 23 czerwca 2009 - 04:24
mój nick powiecie że prosty niby Maciek Maciek ale njee!
kiedyś w szkole graliśmy LANwars (tak sobie nazwaliśmy, drużyna z klasy 4 osoby, turniej szkolny grany po lekcjach). Na początku grałem na nicku Fryzek (od nazwiska - przyp. mrówka ) ale podejrzewali mnie o haxy to zrobiliśmy manewr z kumplem, udaliśmy że ja ide do domu a niby na moje miejsce przychodzi rezerwowy gracz (lama, do dziś baty w hl1 dm dostaje ) to sobie nick zmieniłem na MACIEK (kumpel mój imiennik). A że tak baardzo nubowsko ten nick wyglądał to sobie zmieniłem na AMCIEK potem z nuduf pozmieniałem wielkości literek itede.
dużo wcześniej niż w/w historia, grałem sobie jeszcze w cs 1.1 na kochanym stałym łączu SDI tepsy u kuzyna w 3mieście, nawet do klanu mnie przyjęli i miałem nick takiej postaci <^[GH]^> ZupKa z racji tego, że po raz pierwszy gdy siadałem do gry tam oblałem się pomidorową xD
w necie znajdziecie mnie pod nickiem właśnie Fryzek, w 3mieście mówią na mnie Baja a w Toruniu baksik także MilczaR, piąteczkę przybijam.
Napisano 23 czerwca 2009 - 04:26
Napisano 23 czerwca 2009 - 06:29
Napisano 23 czerwca 2009 - 06:48
Grałem w klubie piłkarskim (nawet nieźle mi szło ) i nadszedł czas, gdy kupiłem sobie Total90(żółto-czarne) w hurtowni, bo w sklepach jeszcze ich nie było. Wiecie co czułem jak to miałem na swoich nogach - tylko och i ach. I przyszedł piękny dzień, gdzie koreczki położyłem na biurku i leżał obok nich marker. Następnego dnia wsadziłem korki do torby i pojechałem na mecz. Wyjmując swoje koreczki w szatni zobaczyłem wielki napis RAPOL - oczywiście mojemu tacie się nudziło, a to że wrócił z jakis imienin to zrobił to co zrobił. I tak koledzy upatrzyli i zostało, choć na moje szczęscie nikt nie zobaczył drugiego napisu na podeszwie, który brzmiał..."CIPEK" - skąd mój tata ma takie pomysły to nie wiem. Rapol zostało na tych korkach, bo nie dało sie zmyc , a ten drugi napis na podeszwie to nawet podczas meczu zszedł, bo wtedy gralismy w deszczu
W csa gram krótko, więc pierwsze co zrobiłem to zmiana nicku na rapol. Lecz czasami gram pod nickiem rapcio oraz kapcio, bo to takie do rymu. I często mam jakąs minke przy nicku, to tylko świadczy o tym, że moja morda w realu jest ciągle wesoła.
pozdr.
Napisano 24 czerwca 2009 - 08:59
OMG ale ci ojciec ksywki wymysla :DxDrapol - z zycia wzięta. Tata tak na mnie mówił od małego, ale ksywa przyjeła się w poźniejszych czsach, przez...(to było tak z 5 lat temu, z 6)
Grałem w klubie piłkarskim (nawet nieźle mi szło ) i nadszedł czas, gdy kupiłem sobie Total90(żółto-czarne) w hurtowni, bo w sklepach jeszcze ich nie było. Wiecie co czułem jak to miałem na swoich nogach - tylko och i ach. I przyszedł piękny dzień, gdzie koreczki położyłem na biurku i leżał obok nich marker. Następnego dnia wsadziłem korki do torby i pojechałem na mecz. Wyjmując swoje koreczki w szatni zobaczyłem wielki napis RAPOL - oczywiście mojemu tacie się nudziło, a to że wrócił z jakis imienin to zrobił to co zrobił. I tak koledzy upatrzyli i zostało, choć na moje szczęscie nikt nie zobaczył drugiego napisu na podeszwie, który brzmiał..."CIPEK" - skąd mój tata ma takie pomysły to nie wiem. Rapol zostało na tych korkach, bo nie dało sie zmyc , a ten drugi napis na podeszwie to nawet podczas meczu zszedł, bo wtedy gralismy w deszczu
W csa gram krótko, więc pierwsze co zrobiłem to zmiana nicku na rapol. Lecz czasami gram pod nickiem rapcio oraz kapcio, bo to takie do rymu. I często mam jakąs minke przy nicku, to tylko świadczy o tym, że moja morda w realu jest ciągle wesoła.
pozdr.
Napisano 24 czerwca 2009 - 10:28
Grałem kiedyś w grę o nazwie Linage 2 miałem tam nikck "lolencjusz" aż to długi nick to ludzie z klanu skrócili go do lolek. w cs za czołem grac chyba na 1.5 pod nickiem Kamikadze grałem na koncie mojego brata na servie Autokom TP. ale kiedyś ktoś wszedł na tym nicku i musiałem zmienić wiec wybrałem "lolek". mój nick nie pochodzi od skręcania lolków ani od "Bolka i lolka"
y - 2
Napisano 24 czerwca 2009 - 11:09
A wszystko zaczelo sie od zakladania pierwszej poczty na wp. Jakies Pablosy i temu podobne byly zajete, wiec wp zaproponowalo mi taka ksywke i spodobalo mi sie. Pozostalo tak do dzis
A w szkole mowia jeszcze na mnie Magister, Profesor, ale to z powodu okularow.
Napisano 04 lipca 2009 - 11:13
Napisano 01 sierpnia 2009 - 03:06
Użytkownik LeBrOn edytował ten post 01 sierpnia 2009 - 03:11
Napisano 01 sierpnia 2009 - 04:09
Patolog Pan było z szacunku do Patolog Skład-u.
JaLa DreipS - przeczytaj od tyłu ;p
ostrY od nazwiska ;p
Użytkownik Canabinabanina edytował ten post 01 sierpnia 2009 - 04:20
Napisano 03 sierpnia 2009 - 10:07