Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powiecie na "Puchar Tawerny"? - Dyskusja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
231 odpowiedzi w tym temacie

#81 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 28 grudnia 2008 - 02:16

Jeśli mecze będą tylko w weekendy to spoko, bo jeśli chodzi o grę w tygodniu, to ja mam w miesiącu tylko jeden tydzień, kiedy mogę grać do 21:00 (czyli wtedy, kiedy wracam z roboty o 16:00, gdyż w inne tygodnie wracam o 21:00, o 20:00, bądź wychodzę po 20:00 do roboty).
  • 0
Czas nagradza cierpliwych.

---

Dołączona grafika

---

#82 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 378 postów
  • Ską…d:Częstochowa

Napisano 28 grudnia 2008 - 10:21

spokojnie nie bójcie się o terminy. Serwer jeden mam na pewno do 21 codziennie. Możliwe, że dostanę drugi (na dniach dostane odpowiedź). Mecze będą rozgrywane w terminach skonsultowanych ze mną, czyli jak Wam pasuje tak będziecie grać, nie będize narzuconych dni i godzin, tak żeby każdy bez problemów mógł zagrać i nie było walkowerów.. Ale to już prywatnie ustalimy, nie będziemy się tu rozpisywać i postów nabijać, załatwimy to jakoś polubownie :) wyniki losowania już niedługo :)
  • 0
Dołączona grafika

#83 mJm

mJm

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 863 postów
  • Ską…d:Kielce

Napisano 28 grudnia 2008 - 10:24

ja mam swój serwer także mogę grac 'u siebie', jeśli Wam to pasuje...
  • 0
jazda, jazda, jazda, jazda!!...

Dołączona grafika

#84 se lamie se

se lamie se

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 084 postów
  • Ską…d:Czechowice-Dziedzice

Napisano 28 grudnia 2008 - 10:28

skoro masz "swoj" serwer to moze o udostepnisz na czas turnieju.
  • 0

Dołączona grafika

#85 mJm

mJm

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 863 postów
  • Ską…d:Kielce

Napisano 28 grudnia 2008 - 10:33

nie ma takiej opcji gdyż nie jest on tylko moja własnością...wiec pisze ze mogę tylko ja grać :)
  • 0
jazda, jazda, jazda, jazda!!...

Dołączona grafika

#86 bJszop

bJszop

Sierżant

• Member
  • PipPipPipPip
  • 381 postów
  • Ską…d:Bialystok

Napisano 29 grudnia 2008 - 12:59

może jakaś mi kasa wpłynie niedługo to zakupie jakiś serwer na miecha.
a jeszcze jedno może byśmy poczekali na kamila on pewnie też by wziął udział w turnieju .
  • 0
Bądź dumny jesteś POLAKIEM

#87 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 01:36

biszop pisałem już, po co kase tracić, skoro mam serwer codziennie do 21... kolesiowi przele liczmy nawet polowa graczy po te symboliczne 5zł i jesteśmy na plus z korzyścią dla niego... Tak bym proponował, a może uda mi się drugi załatwić także spokojnie. Poczekajmy może co?
  • 0
Dołączona grafika

#88 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 593 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 08:39

Opinia administracji o tym bałaganie ;p

turniej -> każda taka inicjatywa jest mile widziana,

nagrody -> skoro zdecydowaliście nie mam nic przeciwko.

serwer -> ja tylko trzymam waszą kasę, jeżeli zdecydujecie mogę wynająć 10slotowy serwer prywatny na 1 tydzień (powinno starczyć) to wyniesie tylko 25zł.
  • 0

#89 bl1nd

bl1nd

Prawnik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 29 grudnia 2008 - 10:43

tyro, tydzien to zdecydowanie za malo, trzeba by zrobic sciepe na 2 serwery conajmniej na miesiac...
  • 0

palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie

#90 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 11:29

co do nagród to proponuję mały pucharek jakis najwyzej kolo nikcu na forum i to wystarczy, zobaczymy jak to wyjdzie, mamy juz wszystko dopięte na ostatni guzik, czekamy na zgłoszenia i po nowym roku startujemy :]

PS. Jest opcja, żebym ja tu dostał moda w tym dziale? bo chce edytowac regulamin, a nie mam jak tego zrobic..?
  • 0
Dołączona grafika

#91 will

will

Pułkownik

• Vip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 29 grudnia 2008 - 04:43

biszop pisałem już, po co kase tracić, skoro mam serwer codziennie do 21... kolesiowi przele liczmy nawet polowa graczy po te symboliczne 5zł i jesteśmy na plus z korzyścią dla niego... Tak bym proponował, a może uda mi się drugi załatwić także spokojnie. Poczekajmy może co?

haha? polowa graczy po 'symboliczne' 5 zl? to sory ale wyjdzie ponad 120 zl.. i jaki to ma sens zeby za serwer z ktorego moze kkorzystac az do 21 placic jeszcze komus 120 zl? to sory ale mi sie wydaje bardziej korzystne zrzucic sie po to symboliczne 2 zl i masz serwer 24/7 przez miecha do dyspozycji;]
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#92 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 04:50

wiesz no mi to rybka, tylko nie widze, żeby każdy rzucił po 5zł, prosta sprawa czy nawet choćby co druga osoba, a tak liczmy statystycznie da może 8-10 osób po 5zł i wychodzi 50...

Użytkownik FFFF edytował ten post 29 grudnia 2008 - 04:51

• 0
Dołączona grafika

#93 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 593 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 09:22

tyro, tydzien to zdecydowanie za malo, trzeba by zrobic sciepe na 2 serwery conajmniej na miesiac...

2 serwery na miesiąc? O_o nawet mistrzostwa świata trwają krócej...
  • 0

#94 KoRniK

KoRniK

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 069 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 30 grudnia 2008 - 10:57

2 serwery na miesiąc? O_o nawet mistrzostwa świata trwają krócej...

taaa tylko ze wiekszosc osob ma czas w pt wieczorem i weekendy i to nie zawsze ...
  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#95 Michał Webber Oszust Rurański

Michał Webber Oszust Rurański

OSZUST

• Member
  • PipPipPip
  • 130 postów
  • Ską…d:Wrocław

Napisano 30 grudnia 2008 - 10:59

Sytuacja wygląda tak:
Serwer mamy, codziennie dostępny. Nie opłaca się w tej chwili wykupywać serwera skoro mamy jeden dobry. Jeśli najdzie taka sytuacja, to ja wykupie serwer. Mam na puchar odłożone 93zł, na serwer absolutnie wystarczy.

Pozdrawiam.
  • 0

#96 Just Skill =)

Just Skill =)

Szeregowy

• Recruit
  • Pip
  • 38 postów
  • Ską…d:łódź

Napisano 30 grudnia 2008 - 11:16

na jeden mecz powinien być termin max 3 dni jakieś :) a nie jak tam pisaliście powyżej ze kiedy kto chce !! przecież kiedy kto chce to będzie trwało miesiące...

a tak mówi się tydzień wcześniej i już gotowe wszystko wtedy każdy sobie ustala tak dziennik pokładowy swój ze tydzień wcześniej wie ze tu jest zajęty o tej godz i gra turniej proste

mam pytanie co do nagród?? czy nagrodami są sloty na serwer jak było pisane?? te 3 miechy 2 i 1?

uważam ze to bez sensu ;] 1/2 ludzi z turnieju top admini maja już slota, druga prawie 1/2 to playerzy którzy wykupili slota

po za tym co to za nagroda turniejowa ze będę grał z teamem 2 miesiące żeby to wygrać załóżmy bać przegrać i dostać slota na 2 miechy??

nie kapuje męczyć się 2 miechy żeby dostać na 2 miechy nagroda powinna na rok wynosić a nie miech ;]

np czapka wygra turniej i co dostanie slota na 3 miechy?? jak już ma ?:D nagrody totalnie nie przemyślane wymyślane na biegu...

Użytkownik Just Skill =) edytował ten post 30 grudnia 2008 - 11:30

• 0
Dołączona grafika

#97 bl1nd

bl1nd

Prawnik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 30 grudnia 2008 - 11:48

just skill...

no to rzuc 1000 to sie zrobi ladne nagrody...

jaka pazera j**ana... na rok slota... zal mi Cie
  • 0

palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie

#98 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 11:55

typie żadnych nagród nie ma, turniej for fun na próbę pierwszy to jest, zobaczymy jak wyjdzie. Nagród nie ma z prostej przyczyny, nie będzie kwasów, spin, niesmaków tylko miła atmosfera. Ewentualnie jak nasi naczelni admini się zgodzą to jakiś pucharek przy nicku na forum i to wszystko...
  • 0
Dołączona grafika

#99 Just Skill =)

Just Skill =)

Szeregowy

• Recruit
  • Pip
  • 38 postów
  • Ską…d:łódź

Napisano 30 grudnia 2008 - 11:55

po pierwsze nie mów do mnie ze jestem pazera je**ana :) bo tak to sobie możesz w domu mówić do rodziców jak ci pozwalają kultury nie masz zal mi cie bo ty juz masz slota i myslszi ze kozak jestes !!! po zatym co z tego ze slot na rok... i tak na tawernie ma 50 osob sloty wiec 53 by różnicy nei zrobilo ;] wiec ogarnij bajere... mowia do graczy ze bluznia a tu sie okazuje ze admin nie zna regulaminu. tym bardziej nie zycze sobie takich slow od kogos takiego jak ty bo sadze ze na strzala jestes... ;] kozak klawiaturkowy kolejny

to może jak jesteś tak inteligentny to powiedz mi

jak wygra czapka albo pbl albo ktos to kto im da slota?? drugiego?? co oni wygraja?? chyba twoja głupotę tylko...

Użytkownik Just Skill =) edytował ten post 30 grudnia 2008 - 11:58

• 0
Dołączona grafika

#100 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 11:57

hahahahaha just skill po raz kolejny blysnal hahahahaha B)
ale rozumiesz, ze ten slot na miesiac kosztuje 10 zl ? wiec jak to mowisz taki np czapka nie ma tego slota za darmo.
Skoro sie nie oplaca, to nie graj. Osoby ktore maja sloty, po prostu beda mieli przedluzone O ILE wygrają.
A twoje teksty, japa, zal mi cie etc sa rownie bardzo denerwujace jak pazera j**ana B)

Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 30 grudnia 2008 - 11:59

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0