nie bylo mnie caly dzien wiec dopiero teraz pisze
zgadzam sie z tym ze moje słowa były przesadzone i niegrzeczne ok
przepraszam za niekulturalne zachowanie
nie mniej jednak wielu z was nie dostrzegło o co mi chodzi
nie chodzi mi o czas bana a o to ze bany na tym serwie można wyrwać często bez powodu ten powiedzmy ze był słuszny ale pytanie czy Głosu nie mogł mnie upomniec ? (na serwie bylem od 2 minut) mógł nie zrobił tego dostałem z miejsca bana..bylem akurat wtedy mocno poddenerwowany i dlatego tak powiedziałem.
załozyłem ten temat zeby zwrócic uwage na samowole adminów
sytuacja z dzisiaj rev kicknąl mnie tylko dlatego ze rozmawialem z innym adminem (juz nawet nie wiem z kim)
nie wiem czy mozna dawac kicki za rozmowe...dziwne deczko...
ktoś tu pisał ze jest taka opcja jak "mute" i kto jak kto ale admin powinien o tym wiedziec i jezelu mu nie pasi ze ktos gada to "MUTE" a nie KICK :|
cóz zdziwiłbym sie gdyby Wielki Admin z Tawerny mnie przeprosił bo albo on ma zawsze racje albo on nie ma za co przepraszac
nie tylko gracze powinni dostawac upomnienia ale trzeba pomyśleć o upomnieniach dla adminów...
edit
eeeee Glosu NIGDY nie słyszałem upomnienia o klnięcie od Ciebie bo ja baaaaaaaaardzo zadko kle chyba ze zaliczasz "kurrrrrrr." jako przekleństwo :|
poza tym jak mozesz "czesto" mnie upominac jak sporadycznie gramy w tym samym czasie na serwie ? :|
Użytkownik Vendetta edytował ten post 21 lutego 2009 - 12:27