Skocz do zawartości

Zdjęcie

[ban] [glosu]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
52 odpowiedzi w tym temacie

#21 GloSu

GloSu

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 155 postów
  • Ską…d:WWA

Napisano 20 lutego 2009 - 04:48

a ja moze chwile "spiewałem" "publok publok co z ciebie wyrosnie" :X tez mi urna kawał spiewu hhahaha 2-3 sek. I moge nie pamietac bo duzo sie dzialo a jak gram to nie zapamietuje wszystkiego co do slowa bo maszyna nie jestem.

PS. Ciekawe czemu sam zainteresowany sie nie wypowie.

Użytkownik GloSu edytował ten post 20 lutego 2009 - 04:56

• 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika

HardStyle is my way of life !!

#22 palacz

palacz

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 911 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 20 lutego 2009 - 04:50

ja wiem ulti ze krytycznie nastawiasz sie do pracy adminow i chwala Ci za to ale nie wiem o co Ci chodzi w tym momencie :O
mogl nawet biblie czytac przez mic ale ban i tak sluszny
"zamknij morde" to na POLU sie mowi a nie na Tawerna TP

Użytkownik pale bo lubie edytował ten post 20 lutego 2009 - 04:53

• 0

ws2xe1.jpg

#23 SWIREQ

SWIREQ

KoSimAzaKI

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 989 postów
  • Ską…d:Krzywe Kolano

Napisano 20 lutego 2009 - 04:57

ja wiem ulti ze krytycznie nastawiasz sie do pracy adminow i chwala Ci za to ale nie wiem o co Ci chodzi w tym momencie :O
mogl nawet biblie czytac przez mic ale ban i tak sluszny
"zamknij morde" to na POLU sie mowi a nie na Tawerna TP

i tu się mylisz pbl :) i to bardzo administrator nie powinien nadużywać swoich przywilejów na serwerze jeżeli administrator zachowuje się w sposób który łamie regulamin/zasady serwera może tak samo ponieść konsekwencję tylko że różnica jest taka że admin admina nie zbanuje za złe zachowanie bo w oczach drugiego admina to wygląda jakby nic się nie stało ..
  • 0
ppOzDraWiaM :)
Dołączona grafika
najlepsza wtopa ReV vs SWIREQ vel Julio Pleksiglas

#24 palacz

palacz

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 911 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 20 lutego 2009 - 05:00

to moze zalozymy osobny temat odnosnie adminow bo za bany bez sesu powinno jeszcze paru poleciec... szkoda ze w amxbans nie ma banow ktore juz wygasly, albo banowanie na 7dni koleszki ktory dopiero wchodzi na serwer i ma w nick "www.lubiemjenso.pl ^ K@r@tor" bez ostrzezenia
  • 0

ws2xe1.jpg

#25 ulti

ulti

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 078 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 05:09

Chodzi pbl o to że to z 'winy' (chociaz nie wiem czy to dobre slowo) Glosa. Glosu spiewał, gadał czytał biblie czy co tam innego i to to spowodowało że poleciał taki text. I Glosu zamiast przyjac do wiadomosci że to ok 'sprowokował' takie zachowanie i tylko pouczyć żeby tak nie gadał wiecej to dał bana bo tak najłatwiej.

Ile razy grałem w csa i postrzelilem kogos niechcaco albo nawet zabiłem i uslyszałem po tym "bocie j**any" nigdy nie dałem bana bo wiem że jakbym go nie postrzelil to by nic takiego nie powiedział. Jak jeden gracz niechcaco postrzelil drugiego i uslyszał to co napisałem wyzej to juz zalezalo od sytuacji, czy ja widziałem czy nie i albo banowalem/kickowalem albo nie. Admini mają dodatkowe prawa i przywileje więc też trzeba od nich wiecej oczekiwać niz od zwyklego gracza.

to moze zalozymy osobny temat odnosnie adminow bo za bany bez sesu powinno jeszcze paru poleciec... szkoda ze w amxbans nie ma banow ktore juz wygasly, albo banowanie na 7dni koleszki ktory dopiero wchodzi na serwer i ma w nick "www.lubiemjenso.pl ^ K@r@tor" bez ostrzezenia

za takie coś powinny byc w koncu wyciagane konsekwencje bo dopoki nie poleci jakis @ to takie szopki beda. A kasa w portfelu gamesneta ktorej jest teraz lekki nadmiar powinna byc zostawiona na "chudsze miesiące" jak w koncu odchudzi sie grono @ z tych źle wypelniajacych swoje obowiazki albo wogole nie wypelniajacych. Bo teraz jest tak że placisz tą skladke za slota, masz dobre stosunki z innymi adminami to wystarczy zlozyc podanie i +1@ jest.

Użytkownik ulti edytował ten post 20 lutego 2009 - 05:16

• 0
bzzzzzzzzyyyy

#26 wodny

wodny

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 426 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 20 lutego 2009 - 05:33

a kiedy my ostatnio przyjelismy admina? daaawnooo temu :X
  • 0
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"

#27 KoRniK

KoRniK

Porucznik

• Vip
  • 2 069 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 06:32

Przeszkadza ci jakis dzieciak, przeszkadza ci jak ktos spiewa, przeszkadza ci jak ktos puszcza muzyke? jedno banalne rozwiazanie

ESC - player list - nick - mute player.

to serwer publiczny... mozna se czasem pospiewac, popuszczac muzyke, pogadac dopóki nie łamie dana osoba regulaminu. nie gracie o zlote kalesony a czasem sie tak czuje na tym serwie bo sie slowem nie mozna odezwac bo zaraz Cicho, nie gadaj, nie slysze etc...

nie chcecie sluchac to mutowac i po sprawie a nie pozniej sapanie o to ze sie nie ladnie odezwal bo piszczal... to se go wycisz i tyle. Na serwer wchodzi tyle ludzi i tylu sie przez niego przelewa ze czasem trudno wszystko ogarnac i wszystko spamietac. Ja wole bana nie dac niz dac zlego i zeby zaraz bylo ze ja zly admin... moze to zmienie... wiem ze swoje nastawienie do innych adminow zmienilem i teraz nie patrze na to czy to moj e-kolego czy nie tylko klepie bana... wkoncu admini / stali bywalcy powinni dawac przyklad a nie olewac regulamin bo mi sie nie dostanie bo mam tu znajomosci...

PS

ja osobiscie nie mutuje bo musze was all sluchac czy nie przeginacie, nie zaczynacie sie przezywac etc. Czesto jest to irytujace i mnie juz nerwy roznosza ale ze wzgledu na to jaka pelnie funkcje nie mutuje aby pilnowac :F

Użytkownik KoRniK edytował ten post 20 lutego 2009 - 06:42

• 0
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#28 ulti

ulti

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 078 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 06:46

I powiedz kornik że jak wchodzi 13latek z mutacja to dajecie mute i nic wiecej nie robicie. No litości. Moze kogos kto sie wczoraj zarejestrował na forum a od 2 dni gra na serwie nabierzesz ale nikogo wiecej.
  • 0
bzzzzzzzzyyyy

#29 KoRniK

KoRniK

Porucznik

• Vip
  • 2 069 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 06:52

Napisalem ze ja osobiscie nie daje mute.

Olewam takiego i slucham czy nie lamie regulaminu inni sie z niego nie nasmiewaja...

ja jestem tolerancyjny, wkoncu sam jak zaczynalem grac w cs'a mialem ledwo 15lat skonczone a moze i jeszcze koncowke 14, wiec albo olewam takiego agenta albo nie gadam z nim albo jesli ma jakies pytania to odpowiadam. Mnie dzieci nie mecza... wkoncu ostatnio na tawernie jest ich coraz wiecej.
  • 0

#30 pawzad

pawzad

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 112 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 07:29

Ban na 5 minut... no ludzie ! Przez ten czas bys ruszyl tylek sprzed komputera i wyszedl na powietrze, albo cos pozytecznego zrobil. O 5 min ban sie klocic...
  • 0

#31 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 07:44

Nie chodzi tu o czas bana, ale o samego bana, który zostanie już w amxbans danego gracza. Ja np nie chciałbym, aby tam był ban, na którego nie zasłużyłem.

Palacz, ulti może się czepia, ale dobrze gada.
  • 0

#32 fukacz

fukacz

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 574 postów
  • Ską…d:CZLDZ

Napisano 20 lutego 2009 - 09:35

6. Obowiązuje zakaz puszczania muzyki podczas gry, z wyjątkiem kilkusekundowych fragmentów lub utworów o humorystycznym zabarwieniu, tylko jako spektator i jeżeli żaden z graczy nie wnosi sprzeciwu.(ban do 24h)

chyba styka
  • 0

Dołączona grafika

NEVER GIVE UP!

#33 KoRniK

KoRniK

Porucznik

• Vip
  • 2 069 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 10:11

ktos wnosi sprzeciw w kulturalny sposob to wylaczam. Ale jak slysze "Wylacz to gowno", "co za mlot puszcza muzyke" etc to nie wylacze na 100% poki osoba kultury nie ogarnie.

Użytkownik KoRniK edytował ten post 20 lutego 2009 - 10:12

• 0

#34 ulti

ulti

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 078 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 10:27

To skoro chcesz zachować taka kulture to moze najpierw kulturalnie spytasz wszystkich czy nikomu nie bedzie przeszkadzało jak cos puscisz?
  • 0
bzzzzzzzzyyyy

#35 KoRniK

KoRniK

Porucznik

• Vip
  • 2 069 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 10:32

okej od dzis sie o wszystko bede najpierw pytal wkoncu na spec tez gramy i trza sie skupic.

z mojej strony wszystko powiedzialem ale twoje zawsze na wierzchu musi byc nje ?

tak wiec niech bedzie twoja wola panie ! :F

nara

@ ReV

za co mam przepraszac? za to ze powiedzialem ze jestem tolernacyjny do all i ze wszystko jest okej dopoki nie lamiemy reg i ze se muzyke na rip'ie puszczam i nie wylaczam bo ktos mi wyjezdza wylacz to gowno?

i mi wyjezdzaja nagle ze zle robie puszczajac muzyke i ze powinienem sie o to pytac. n/c

Użytkownik KoRniK edytował ten post 20 lutego 2009 - 10:44

• 0

#36 ReV

ReV

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 955 postów
  • Ską…d:Bielsko-Biała

Napisano 20 lutego 2009 - 10:40

Dziecinada... do prawdy

DZE-CI-NA-DA

Nikt nie potrafi sie przyznac do winy, nikt nie napisze "Przepraszam, moj blad, juz sie to nie powtorzy"

kazdy musi uwazac ze jest najlepszy, ze ma racje, ze go nie wolno tknac.

Smiech... smiech na sali.
  • 0
Dołączona grafika

ŚWIREQ & rev FTW

Dołączona grafika Dołączona grafika

#37 SWIREQ

SWIREQ

KoSimAzaKI

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 989 postów
  • Ską…d:Krzywe Kolano

Napisano 20 lutego 2009 - 10:43

ale twoje zawsze na wierzchu musi byc nje ?

takim zachowaniem widać że nie dorosłeś jeszcze Kornik :)

co do

ktos wnosi sprzeciw w kulturalny sposob to wylaczam.

tu to już przegiołeś :D

Ale jak slysze "Wylacz to gowno", "co za mlot puszcza muzyke" etc to nie wylacze na 100% poki osoba kultury nie ogarnie.

chciałeś powiedzieć że jak ktoś Ci tak powie to bana dostanie na miesiąc za obrazę admina :D

Kornik Twoje posty nic nie wnoszą w sumie jak i połowa postów puenta tego tematu jest taka

BAN SŁUSZNY (za sformułowanie ,,zamknij morde" )
Głosu(nie pierwsza wtopa) następnym razem opanuj swoje śpiewy(zachowanie i podejście do danej sytuacji) :) by nie powodowało to zbędnych nieprzyjemności resztę dogadamy w administracji
temat bym zamknął ale jak ktoś napisał ,,czekam az sobie kazdy powie co mu na sercu lezy"
  • 0
ppOzDraWiaM :)
Dołączona grafika
najlepsza wtopa ReV vs SWIREQ vel Julio Pleksiglas

#38 w0rms.dll

w0rms.dll

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 633 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 10:45

A wy znowu pierdzicie

will jeżeli chciałbyś się wypowiedzieć na temat Głosa (Mam nadzieję że dobrze odmieniłem :X) załóż odpowiedni do tego temat w odpowiednim dziale.Ten temat dotyczny konkretnie sprawy Ven'a, z mojej strony ban mimo wszystko słuszny z racji tego w jaki sposób Ven odezwał się do Głosa nie tylko jako admina ale wogle gracza, człowieka.Zapewnie nikt by sobie nie życzyl aby mówiono do niego "Zamknij morde" A tu kurde znowu jak w wielu innych tematach zrobiła się zbedna dyskusja która wyszła od jakiejś JEDNEJ sprawy a teraz wszystko sprowadzone jest do ogółu i rozmowa jest o wszystkim i niczym...Krótko ban słuszny lub nie słuszny i dlaczego i koniec sprawy a tu znowu wychodzi jakaś wielka debata z której może wyniknąć kolejna kłótnia :P
  • 0

#39 ulti

ulti

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 078 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 10:47

Z przytupem ten foch? Moje nie musi byc na wierzchu, wystarczy że mnie ktoś przekona. I tu nie chodzi o to czy ktos sie musi skupic jak pada tylko że nie kazdy moze lubic twoje disco polo/metal/hip hop czy co tam puszczasz. A stwierdzenie "wyłącz to gówno" jest chyba jasnym przekazem że to co puszczasz komus nie odpowiada. A 100% kultury to mozna bedzie wymagac od graczy jak admini też beda tacy a wiemy że niektorym nerwy puszczaja. Ja tez nigdy nie byłem niewiadomo jaki kulturalny ale od graczy też nie wymagałem żeby mowili "proszĘ, dziĘkujĘ, może podać Ci husteczkĘ?" w koncu to serwer do gry a nie chorek kościelny.

@EDIT

i mi wyjezdzaja nagle ze zle robie puszczajac muzyke i ze powinienem sie o to pytac. n/c

kornik sory ale albo jesteś glupi albo nie rozumiesz o co mi chodziło albo chcesz mnie wk***ić.

Założeniem tego serwa było "Admin dla graczy" a nie na odwrot. A jest tak że to gracze ze wszytkim muszą sie podporządkowywać adminom i punkt ktory lubie najbardziej: "Admin ma zawsze racje" jest brany zaj**iście głęboko do serca.

Użytkownik ulti edytował ten post 20 lutego 2009 - 10:57

• 0
bzzzzzzzzyyyy

#40 krejzi

krejzi

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 674 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 10:49

wezcie to zamknijcie bo zbaczacie z tematu ;] a jak macie cos do siebie to wyrzucice to sobie na privie ;]
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1