Skocz do zawartości

Zdjęcie

Puchar Tawerny #2. - Dyskusja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
110 odpowiedzi w tym temacie

#81 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 13 maja 2009 - 11:34

Ad 1. Jeśli serwer nie leżał to nie wiem czemu nie zgłosiliście tego przed rozpoczęciem spotkania i nie poprosili o rozegranie meczu na waszym serwerze..
Ad 2. Żaden z adminów turnieju tego nie napisał.. co do walkowera mecze półfinałowe miały być rozegrane do środy, chcieliśmy dać wam wiecej czasu ale zgłosiliście że rozegracie mecz w środe.. padł Ci net, niestety jeśli drużyna FY nie zgadza sie na rozegranie meczu w piątek (do czego mają prawo) i wolą wygrać go walkowerem to tak niech będzie.. mam nadzieję, że chociaż zagracie do końca i powalczycie o 3 miejsce.
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#82 fukacz

fukacz

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 574 postów
  • Ską…d:CZLDZ

Napisano 14 maja 2009 - 12:14

napisałem do FFFF że gramy do dziś tj. czwartek 23:59
jeżeli Blood nie dasz rady, przykro mi

w piątek naprawde może nas nie być
  • 0

Dołączona grafika

NEVER GIVE UP!

#83 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 14 maja 2009 - 07:42

banda dzieci... wam turniejów jeszcze trzeba ;).... skoro tak sie zachowujecie to oglaszam ze zlote kalesony ktore mialy byc przyznane za pierwsze miejsce ida w moje posiadanie.
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#84 Amciek

Amciek

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 440 postów
  • Ską…d:zza NATu

Napisano 14 maja 2009 - 07:44

złote kalesony? :O myślałem że wygraną jest wycieczka do Paryża :O :D
  • 0
kiedyś wróce

DA BEST SYGNATURA EVAA
Dołączona grafika

#85 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 14 maja 2009 - 07:53

z czapka i bloodem znowu sa problemy. Skoro gracie te swoje HLC z tawerna team, to po co sie zglaszacie do takiego turnieju, ze na wyznaczone ~5 dni mozecie zagrac w 1-2. W piatek malo kto gral chyba , wiec sie nie dziwie, ze komus nie pasuje. Albo klan EE - nie wiem czy to są dzieci z podstawowki, czy gimnazjum, ale jak sie pytam o ktorej mozecie grac, a typ mi pisze "poniedzialek od 15-16 sroda 15-16 czwartek 13-16 piatek do 16" - no to rece opadaja B)
  • 0

#86 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów
  • Ską…d:Częstochowa

Napisano 14 maja 2009 - 10:02

Panie Banan takiego chamstwa nie zniesiemy tutaj, królem to Ty tu nie jesteś i nie na wszystko możesz sobie pozwolić - Jakie tego konsekwencje? Dostałeś już dużo banów i niczego Cię nie nauczyły - dostaniesz kolejnego, na serwery nie wejdziesz przez 2 tygodnie, dodatkowo samodzielnie żadnego posta nie będziesz mógł napisać - będzie musiał zostać zatwierdzony przez SA&HA i na zakończenie 20% na forum ostrzeżenia. Lepiej pilnuj się kozaczku, bo nie jeden już był taki cwany.

Dostałem SMS od Czapki, że zagrają dziś wieczorem końcówkę tego meczu, Fukacz na gg mi napisał, że zgadzają się również na dzisiejszy termin - problem rozwiązany.

PS. Ty w ten sposób zachowujesz się jak dziecko z podstawówki, który koniecznie musi wyprowadzić kontratak, o kulturze nie wspominając. Był taki przypadek już na forum, że jakiej to kobiety on nie miał, gdzie on nie pracował, a co się okazało? Sami wiecie. W każdym razie, żeby nie było nic nie insynuuję.

Użytkownik FFFF edytował ten post 14 maja 2009 - 10:03

• 0
Dołączona grafika

#87 Blood

Blood

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 14 maja 2009 - 12:52

z czapka i bloodem znowu sa problemy. Skoro gracie te swoje HLC z tawerna team, to po co sie zglaszacie do takiego turnieju, ze na wyznaczone ~5 dni mozecie zagrac w 1-2.

Bodziu, jak nie wiesz to się nie odzywaj, proszę :) Ten turniej nie ma żadnego związku z HLC czy innymi ligami. Napisałem przy rejstracji w dostępności ( jakbyś nie pamiętał -> http://gamingcrew.pl...?showtopic=3473 post #7 ) i to zostało zaakceptowane przez adminów więc nie widzę problemu. A bodziu, takich co nie wiedzą, a się odzywają mamy wystarczająco dużo.

@ fukacz -> pasuje Wam dziś o 19 ? ip i pw do serwa czapa Wam da na stimie.

Użytkownik Blood edytował ten post 14 maja 2009 - 01:03

• 0

Dołączona grafikaDołączona grafika Blood was here.

#88 fukacz

fukacz

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 574 postów

Napisano 14 maja 2009 - 01:48

19-20 chyba może być, nie powiem Ci teraz konkretnie bo nie wiem, ide potem na rowery, także nie wiem o której wrócimy, może sie przeciągnąć.

ale nie będe później niż o 20.00 w domu
  • 0

Dołączona grafika

NEVER GIVE UP!

#89 czapka style

czapka style

Sierżant

• Member
  • PipPipPipPip
  • 398 postów
  • Ską…d:Kalisz

Napisano 14 maja 2009 - 02:23

nie bede odpisywal bo nie ma sensu, jedynie do bodzia zeby sie nie wtracal jesli mozna, blood zreszta ci juz to napisal. Co do meczu ustalone ze dzis tj 14.05 dokonczymy mecz o godz. 16 30 cu on gl & hf niech wygra lepszy
  • 0

#90 Blood

Blood

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów

Napisano 14 maja 2009 - 02:47

Ip HLTV na dzisiejsze dokończenie spotkania: hltv2.verygames.net:27082 . ZAPRASZAMY !
  • 0

#91 Blood

Blood

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:21

BG. EE i tak wygrają xD
  • 0

#92 fukacz

fukacz

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 574 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:24

bg bo nie wygraliście.

i nie spinaj tak małolat ;) gg
  • 0

Dołączona grafika

NEVER GIVE UP!

#93 Blood

Blood

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:32

Nie, dlatego, że z naszej strony nie było żadnej gry, a wynik to efekt tego.

i nie mów do mnie małolat bo nie wiesz ile mam lat, a w tym momencie to jest obraza :) Może by mu FFFF albo will dali warny ? w końcu mnie obrazil ...
  • 0

#94 will

will

Pułkownik

• Vip
  • 3 190 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:33

No i Półfinały zakończone ;)
Gratulację dla zespołów grających w FINALE

W sobotę odbędzie sie FINAŁ między EE a FY - godzinę możecie ustalić między sobą;)

Mecz o trzecie miejsce odbędzie się w Niedziele( jak Shatan wróci) pomiędzy Nitric a SK - godzinę także wybieracie sobie sami :)

-------------

Sprawa gomorry - drużyna zostaje zbanowana na okres 1 tygodnia w zawieszeniu na rok :> :P

Postanowiliśmy także z FFFF ukarać drużynę EE odjęciem w meczu Finałowym 6 punktów (po 3 na jedna mapę) za niestosowne zachowanie gracza o nicku BANAN - naprawdę nie lubimy takiego czegoś;]

Ostre ostrzeżenie dostaje także Bodziuuuu za niepotrzebna prowokacje graczy EE

---------------
i taka mała ciekawostka..

Patrząc na co niektórych zachowanie wydaje mi się że organizowanie kolejnych CUPów nie ma sensu... <_<
  • 0
Dołączona grafika

Spoiler

#95 Blood

Blood

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:35

Patrząc na co niektórych zachowanie wydaje mi się że organizowanie kolejnych CUPów nie ma sensu... dry.gif

Zrozumiałem aluzję, ale na niektóre rzeczy, niestety nie da się poradzić.

EDIT

will, w którą niedzielę, bo przecież w tę shatana nie ma chyba bo jest na wycieczce, czyż nie ?

Użytkownik Blood edytował ten post 14 maja 2009 - 04:36

• 0

#96 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów
  • Ską…d:Częstochowa

Napisano 14 maja 2009 - 04:35

Skończycie jak dzieci się zachowywać? Nie może ustąpić jeden? Blut brak słów do Ciebie, naucz się przegrywać, bo żal mi Cie jak na całą sytuację patrzę. Masz rację szukaj winy dookoła, bo przecież Ty nie zawiniłeś. OMG to tylko gra i turniej 4fun, ale gdzie tam, pospinać się trzeba jaki to nie ja. Wygrali? Trudno, pozostaje Wam meczyk o 3 miejsce, chill out!
  • 0
Dołączona grafika

#97 fukacz

fukacz

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 574 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:36

nazywam Twoje zachowanie, zachowujesz sie jak małolat, uczmy nazywać rzeczy po imieniu, z mojej strony EOT

gg
  • 0

Dołączona grafika

NEVER GIVE UP!

#98 HANSON

HANSON

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 9 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:38

Ja bym zliczył ile razy od wczoraj ty mnie obraziłeś ty byś do końca życia tu już nie wszedł :)
  • 0
Dołączona grafika

#99 Blood

Blood

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:40

no to dawaj, pisz na GG 5201553 i zobaczymy ile razy Cie obraziłem. Nie będziemy już zaśmiecać forum.
  • 0

#100 will

will

Pułkownik

• Vip
  • 3 190 postów

Napisano 14 maja 2009 - 04:40

Blood - Shatan mi mówił ze wróci w niedziele i może grać o 3 miejsce, niestety nie wiem o której wraca więc musisz rozmawiać z Psychem

Co do zachowania to nie pisze tylko o Twoim zachowaniu ale także o całej reszcie, nie zjawianie się na mecze, ciągłe kłótnie w sb.. jak z dziećmi;]

Blood, HANSON - dostaliście bana w sb, możecie dostać i na całym forum jeżeli dalej będziecie tak ze sobą rozmawiać;]

--------

Koza - przemyślimy to;]

Użytkownik will edytował ten post 14 maja 2009 - 04:41

• 0
Dołączona grafika

Spoiler

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3