tak. zostal tylko mecz finalowy w niedzielę o 19:00 i jest juz koniec tej edycji ligi.
Cheater Z Servera Niezgody
Rozpoczęty przez aron, gru 01 2009 12:01
125 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 grudnia 2009 - 09:15
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 03 grudnia 2009 - 09:26
dobra, to zagrajcie ten mecz, a potem będzie cały rok na rozstrzygnięcie, kto wiedział, że tamci wiedzieli, a kto wiedział, że nie wiedzieli o czym mieli wiedzieć, a kto wiedział, że oni nie wiedzą, ale im nie powiedział, że powinni wiedzieć, bo nie chciał, żeby się dowiedzieli o tym czego nie wiedzieli.
Napisano 03 grudnia 2009 - 09:29
Bo już teraz nie wiem czy masz do nas wgląd na ukryte czy jak Dobra mniejsza oto sprawę załatwimy między sobą nie będziemy tutaj bruździć.
Jakby co przepraszam jeszcze raz za zaistniałą sytuację.
I jeszcze jedna sprawa Adix nie wiem skąd jesteś i ciul mnie to obchodzi, ale troszkę kultury byś zachował i siedział cicho jak nie wiesz o co chodzi bo żadne dodatkowe 3 grosze nie są potrzebne. Tylko podburzasz tutaj ludzi. Taka serdeczna rada.
Ponadto jeśli mogę prosić to za porozumieniem stron tak jak i SN jak i Lukmana (o ile aron np. się zgodzi bo to jego temat) bo teraz to tylko między tymi dwoma serwerami się dzieje praktycznie i nic nie wnosi do tematu bo już sprawa się zakończyła o zamknięcie tego tematu.
Jakby co przepraszam jeszcze raz za zaistniałą sytuację.
I jeszcze jedna sprawa Adix nie wiem skąd jesteś i ciul mnie to obchodzi, ale troszkę kultury byś zachował i siedział cicho jak nie wiesz o co chodzi bo żadne dodatkowe 3 grosze nie są potrzebne. Tylko podburzasz tutaj ludzi. Taka serdeczna rada.
Ponadto jeśli mogę prosić to za porozumieniem stron tak jak i SN jak i Lukmana (o ile aron np. się zgodzi bo to jego temat) bo teraz to tylko między tymi dwoma serwerami się dzieje praktycznie i nic nie wnosi do tematu bo już sprawa się zakończyła o zamknięcie tego tematu.
Użytkownik osiol edytował ten post 03 grudnia 2009 - 09:43
Napisano 03 grudnia 2009 - 10:01
Myślę, że wystarczy i Niezgoda poniosła już wystarczającą karę. A lincz nam nie potrzebny.
~~ closed.
~~ closed.
Napisano 03 grudnia 2009 - 10:05
Tu nawet o lincz już nie chodzi a o sam syf co rzutuje na Ligę. Więc jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację.
Napisano 03 grudnia 2009 - 12:18
super, to skoro juz sie nie dowiemy kogo kocha Luis Fernando i czyją córką jest Maria i z kim Ridge bedzie w nastepnym odcinku - to zamykam temat Liczę, że już żadnych rewelacji nie będzie
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org