Gamingcrew.Pl - Nadchodzą Duże Zmiany
Napisano 30 grudnia 2009 - 12:04
PS. Chyba czas do Was wrocic, dostarczyc fragow
Napisano 17 stycznia 2010 - 06:49
Niestety w robieniu matchmaker'a nie pomoge bo znam jedynie podstawy html'a, ale jesli w czymkolwiek innym zwiazanym z W3, jesli taka sekcja mialaby powstac, chetnie pomoge.
Napisano 12 lutego 2010 - 08:57
jak tylko znajdę wiecej czasu to będą nastepne.
Tymczasem przygotowujemy się do drugiej edycji ligi Tawerny. Oczywiscie plany pokzyzowala nam inicjatywa Cscenter.pl która deklasuje nas rozmachem, ale nie zrażamy się i po prostu lekko przesuniemy się z naszym turniejem w czasie.
Jezeli macie jakies SENSOWNE pomysły badz konstruktywne opinie to zapraszam
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 12 lutego 2010 - 03:23
Co do serwerów to dobrym trafem byłoby postawienie servera Battlefield Bad Company 2, gra wychodzi 5 marca jak zapewne wiecie i nie wątpie że będzie to mega hit
@Juri
To wszystko by bylo tylko wtedy juri jakby zebrala się odpowiednia ilosc graczy. W przeciwnym razie wprowadzenei gier bedzie bardzo powolne
Na razie mam w planahc cod4 i którys battlefield
Tu anwet nie chodzi o mnie. Duzo osob odchodzi bo im sie nudzi cs. A chce ich u nas zatrzymac. Dodatkowo nie mozemy byc nigdy zalezni od jednej gry
Racja, mi się znudził CS dlatego przestałem przegladać wasze forum. az do nie dawna
w Bad Company 2 postaw ) moge pomóc ;]
Powodzenia
Napisano 12 lutego 2010 - 03:35
Napisano 12 lutego 2010 - 04:13
Napisano 12 lutego 2010 - 04:33
jak narazie dla BF BC2 mozliwosc stawiania serwerow otrzymaly duze hostingownie jak np gamesnet... kasa kasa kasa ;/ miejmy nadzieje ze nie spierdziela tego tak jak z mw2 i jednak dydki dla bfbc2 beda.
wiem, ale na pewno z jakiejś firmy wycieknie >..> trzeba poczekac poprostu do premiery nie spierdzielą, to jest DICE