No więc i ja się wypowiem...
Osoby, które ja bym typował na admina (jako gracz, chciałbym je widzieć na owym stanowisku), to: Kret, Bloodline, Kaczor, Świrek, Valdaer i Miazga. Grają dużo nie koniecznie dobrze, ale grają i mogliby pilnować serwera... niestety mogliby także częściej zaglądać i udzielać się na forum.
Jeśli chodzi o czas przegrany na serwerze, to Kret tu dominuje z łącznym przegranym czasem: 485h (może więcej, jeśli ma więcej kont), ponieważ ma 2 konta. Jeśli chodzi o Ciebie Świrek, to grałeś jedynie 90h, co jest jedynie niecałą 1/5 czasu Kreta.
Nie tylko KsR broni prawa: "
TO ADMINI WYBIERAJ? KANDYDATA", bo taka jest prawda choć nie do końca, tj.:
większość adminów (mówię większość, bo np. KsR nie) musiała napisać podanie na forum, gdzie i tak nad jego losem panowali admini...
Jeśli chodzi o sloty, to miesiąc temu nie mieliśmy (my - gracze) takiego ruchu na Tawernie, ale i tak było ciężko dostać się na serwer. Teraz pomimo sytuacji "krytycznej" ja nie narzekam i jestem wręcz za obniżeniem slotów (chyba już to mówiłem), do powiedzmy 15 (7vs7 + hltv). Wiadomo, że nie zostanie to wprowadzone, ale taka jest moja opinia nt. slotów. ;p
Pozdrawiam i życzę miłej dyskusji.
PS apeluję do administratorów/moderatorów forum o nie blokowanie wszystkich tematów, włączając w to ten. Tym samym dając możliwość wypowiedzenia się tym, którzy nie zdążyli.