Użytkownik pChLa edytował ten post 26 maja 2010 - 01:09
JEZHax
Rozpoczęty przez Bodziuuuu, maj 24 2010 09:25
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 maja 2010 - 01:07
ewidetnie ma WH, nie ma sensu opisywać poszczególnych akcji. Po jego wypowiedziach widać że haxuje. Jezhax, np. zabicia typa pod pociągiem, mówisz że zawsze tam skanujesz, a jakoś tylko w tej jednej rundzie gdzie siedział tam to strzelasz, nie masz typowych skanów które za każdym razem ostrzeliwujesz, strzelasz zawsze jak ktoś jest za ścianą. po 2 sytuacja przy drabinie, ta co na filmiku, mówisz że było widać lufe, po 1 jej tam nie widać, było słychać wcześniej jak strzela z ak, a o tym nie wspomniałeś, a gdybyś ogarniał to powinieneś słyszeć. po 2 na sayu napisałeś do tego gracza co go zabiłeś że go nie widziałeś, więc sam sobie zaprzeczasz.
Napisano 26 maja 2010 - 01:47
Owi nie, musisz mieć licencje na organizowanie imprez publicznych i w dodatku pozwolenie na imprezy masowe.. przecież już 3 to tłok
kolego, dorośnij i nie graj na wspomagaczach bo siara. Mam nadzieję, że Twoje eszporty szerokim łukiem ominą GamingCrew banisko zostaje, nie ma sensu czekać na palacza bo ani widu ani słychu
kolego, dorośnij i nie graj na wspomagaczach bo siara. Mam nadzieję, że Twoje eszporty szerokim łukiem ominą GamingCrew banisko zostaje, nie ma sensu czekać na palacza bo ani widu ani słychu
kiedyś wróce
Napisano 27 maja 2010 - 10:46
Dobra kolega dzisiaj był na forum, nic nie napisał, w takim razie zamykam temat. Jeśli ktoś miałby jeszcze coś do dodania to pw do mnie lub do jakiegoś innego SA i temat zostanie otwarty.
"Nigdy się nie poddawaj"
Napisano 27 maja 2010 - 10:46
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: zlapany / dzieki
Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.
Z poważaniem,
Załoga GamingCrew.pl
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: zlapany / dzieki
Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.
Z poważaniem,
Załoga GamingCrew.pl