Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2010
Napisano 18 czerwca 2010 - 09:39
Napisano 18 czerwca 2010 - 09:56
Napisano 18 czerwca 2010 - 10:15
Oj Bodziu... należy Ci się head z duali.
Może znajdę gdzieś swój kupon z 6 parami w LM, gdzie wygrana wynosiła deczko ponad 2000zł. Postawiłem tylko 2zł Nie zgadniecie, kto w tych 6 parach zawiódł. Dwa pewniaki - Chelsea z outsiderem i Barcelona z outsiderem, gdzie ich mnożniki wynosiły 1,30 - 1,60. Obydwie drużyny grały u siebie. Poremisowali swoje mecze.
Napisano 18 czerwca 2010 - 10:45
Bardzo ciekawe, pasuje idealnie ;X
asdasdas
Napisano 18 czerwca 2010 - 11:01
tylko tak strone musiales rozciagnac?
Napisano 19 czerwca 2010 - 07:45
Napisano 19 czerwca 2010 - 08:21
Co do Anglii to mysle, ze spokojnie wyjda z grupy. Capello po prostu nie przegrywa A umowmy sie, obrone maja znakomita chociaz w last meczu zabraknie Carraghera i wczesniej kontuzjownego Kinga to i tak sobie poradza ze Slowencami, a moga przy okazji postawic na wiekszy ofens niz tylko wysuniety Rooney i zgrywajacy mu pilki glowa Heskey. Wg. mnie ta taktyka nie da rezultatu, bo Rooney nie jest napastnikiem jak Messi, ze Heskey mu zgra pilke glowa a ten bedzie sam vs 4 i odda chociaz strzal. Rooney jest od strzelania z daleka, w polu karnym i sam na sam, a nie od kiwania , bo w tym to ja go nie widze -.-
Jak sadzicie jaka jest przyczyna tego, ze faworyci w tych MŚ zawodza ? Sredniaki i outsiderzy sobie radza, a faworyci nie jak to mozliwe ? Na razie to tylko Argentyna gra swietnie, a reszta to dno za wyjatkiem Brazylii jeszcze, ale zobaczymy co pokaza w meczu z WKS.
Wysokosc ? Ponad 60 rozegranych meczy pilkarzy wystepujacych w najsilniejszych reprezentacjach, a co za tym idzie zmeczenie ? Mi sie nie chce w to wierzyc. Jak mozna byc na takim poziomie pilkarskim i sie nie umiec zmotywowac na najpeirw 3 mecae, TYLKO 3 mecze na najwazniejszej imprezie w calej karierze kazdego z pilkarzy ? Czy to nie wystarczajaca motywacja walczyc o mistrzostwo swiata i to, ze oglada cie 1mld+ ludzi na swiecie ? Moze czas zaczac do pucharu dawac jakies 10mln $ do podzialu zeby lepiej grali ? Czy to moze poziom pilki sie wyrownal ? Sam juz nie wiem...
Napisano 19 czerwca 2010 - 09:57
Co do kasy 550 tys. € dostanie każdy hiszpański piłkarz za wygranie mistrzostwa świata a przegrywają ze Szwajcarią .
Zobaczymy jeszcze jak zagra Holandia może ona nie zawiedzie .
Napisano 19 czerwca 2010 - 10:05
Napisano 19 czerwca 2010 - 10:16
co do Francji, Anglii i Włoch to nie liczyłbym bym na to, że zajdą daleko ... Hiszpania zobaczymy jeżeli wyciągnęli jakieś wnioski to coś być może osiągną ale jak dla mnie najlepiej na razie radzi sobie Argentyna, Urugwaj, Holandia i w sumie Meksyk bo ostatnio pokazali jak dobrze grać
Napisano 19 czerwca 2010 - 04:06
Napisano 19 czerwca 2010 - 04:20
Napisano 19 czerwca 2010 - 05:22
Moimi faworytami są Holadnia i Hiszpania
Napisano 19 czerwca 2010 - 07:33
Anglia ma oczywiście szansę na wyście z grupy, ale nie tylko ona, bo wszystkie drużyny tej grupy. Tak się złożyło, że wystarczy iż w meczach Anglia - Słowenia i USA - Algieria padną remisy i Anglia odpada. Stany Zjednoczone mają trzy strzelone bramki, a Anglicy jedną. Może być też tak, że Anglia zremisuje 2:2, a Stany 0:0 i wtedy zdaje się, że wyjdzie Anglia na podstawie rankingu fifa, gdyż mecz bezpośredni między Anglią i Stanami był remisowy. W tej grupie jest tyle kombinacji, że ja pie....
Gówno mnie obchodzi czy Anglia wyjdzie czy nie, bo dla mnie liczy się tylko awans USA. Ale nie pogniewałbym się, gdyby Anglia odpadła
Nie mogę już patrzeć na te Anglię, Brazylię, Francję, Niemcy, Włochy, Hiszpanię... pominąłem jakieś mocarstwo? A no tak - Holandia, ale oni jeszcze nie zdobyli MŚ, choć zasługiwali na nie choćby w 1998, gdzie nieszczęśliwie przegrali z Brazylią po rzutach karnych. Holendrzy zawsze grali najładniej, a nie potrafili wygrać zawodów. W tym roku Holandia gra padakę, ale ma już te 6 punktów. Może teraz będzie na odwrót - grają nieciekawie i awansują do finału.
Ale tak to chciałbym w końcu zobaczyć daleko inne zespoły, jak taką Koreę w 2002, która walczyła o brąz.
Nie będę ukrywał, że kibicuję wszystkim słabszym, a wyjątkowo lepszym Stanom Zjednoczonym i mocniejszym Holendrom
BTW, szkoda dzisiaj tej Australii.
Użytkownik MilczaR edytował ten post 19 czerwca 2010 - 07:35
Napisano 19 czerwca 2010 - 09:35
według mnie najlepszy mecz tych mistrzostw, akcja za akcją, ale w sumie nie ma się co dziwić, obie drużyny potrzebowały zwycięstwa, aby pozostać w walce o wyjście grupy i stworzyły świetne widowisko. W końcu mecz na poziomie z tych o 20:30, bo w ostatnich dniach to lipa straszna i mecze nudne. oby takich meczy było więcej. Z pewnością mecz Dania - Japonia w osatniej kolejce też bedzie na dobrym poziomie , ponieważ bedzie to miejsce o 2 pozycję w grupie. Po tym meczu już wiadomo, że Holandia zajmie pierwsze miejsce, a Kamerun czwarte ( chociaż według mnie nie zasługuje na to, ale taki jest sport, w obu meczach gonili wynik pozostawiając po sobie bardzo dobre wrażenie , jednak zabrakło im skuteczności).
Napisano 19 czerwca 2010 - 09:47
Napisano 20 czerwca 2010 - 07:15