[KONKURS] Logo GC
Napisano 02 marca 2011 - 06:39
Napisano 02 marca 2011 - 11:41
Załączone pliki
Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.
Napisano 03 marca 2011 - 12:01
@Kornik zrób podobne w kółku z jakimś mocniejszym napisem GC, zobaczymy jak będzie wyglądać
Użytkownik endo edytował ten post 03 marca 2011 - 12:10
popraweczka mała :)
Napisano 03 marca 2011 - 06:51
ze mną włącznie niestety ech, kombinowałam coś z pistoletami jakimiś, ale d*pa z tego wyszła, to nie format na takie zabawy raczej co do moich propozycji, to ja sama jeszcze nie jestem do żadnej porządnie przekonana i mam zamiar jeszcze kombinować, póki mi się nie spodoba
no a ostatnio patrząc na tę opłakaną ilość prac innych, przy których mój leń się umywa to worms w tej propozycji czarno-szarej - całkiem fajnie, estetycznie, ale napis bym dała w jednej linii, nie ma co za dużo kombinować w tych kwestiach, im przejrzyściej i prościej tym lepiej, i tu ta sama uwaga do ostatniej pracy endo, napis czytany od góry do dołu przy tak małym formacie raczej nie przejdzie, co innego jeśli są to 2-3 poprzekręcane literki, jakoś fajnie ułożone, no a co innego taki długo napis, mimo wszystko także informacyjny, jak gamingcrew.pl
no to tyle z rana ode mnie, pozdr.
Napisano 03 marca 2011 - 10:50
ciekawe, napisałem to już wcześniej masz całkowitą rację; jeszcze spróbuję jednego patentu, jeżeli to nie wyjdzie to odpuszczam koncepcję pistoletówech, kombinowałam coś z pistoletami jakimiś, ale d*pa z tego wyszła, to nie format na takie zabawy raczej
Napisano 03 marca 2011 - 10:58
Napisano 03 marca 2011 - 11:48
Napisano 03 marca 2011 - 11:57
Napisano 03 marca 2011 - 02:41
Napisano 03 marca 2011 - 05:00
to napisałeś "31rox !", teraz że pistolety żenua... Wydaje mi się że wszystko zależy od wykonania, wiadomo że po prostu mka na środku to kiepski pomysł ale takie jak to powyżej jest spoko (szkoda że szablon). Można jeszcze pokombinować z nabojami, śladami po kulach na literach, celownikiem itp.
To fathom hell or soar angelic, just take a pinch of psychedelic.
Napisano 03 marca 2011 - 06:43
Napisano 03 marca 2011 - 06:43
Zwierzak może się określ konkretnie, bo w pierwszym Twoim poście jak Infinity dał to logo:
to napisałeś "31rox !", teraz że pistolety żenua... Wydaje mi się że wszystko zależy od wykonania, wiadomo że po prostu mka na środku to kiepski pomysł ale takie jak to powyżej jest spoko (szkoda że szablon). Można jeszcze pokombinować z nabojami, śladami po kulach na literach, celownikiem itp.
to nie jest z szablonu, made by me
Napisano 03 marca 2011 - 07:46
i nie wiem czy to jest wykonane przez was czy jak to jest w końcu z tym. Wolę ludzika Boorczymoochy wykonanego od podstaw własnoręcznie niż połączenie kilku wypasionych motywów, które zapewne są objęte prawami autorskimi.
To fathom hell or soar angelic, just take a pinch of psychedelic.
Napisano 03 marca 2011 - 08:28
sry że tak linki daje, ale ja jeszcze nie umiem jakiś tam odwołań czy czegoś robić, żeby od razu ladnie wyświetlilo, poza tym jak klikam na załącznik ze zdjęciem na forum, to mi się on nie otwiera, nie wiedzieć czemu
Użytkownik bOOrczymOOcha :F edytował ten post 03 marca 2011 - 08:29
Napisano 03 marca 2011 - 08:57
Moje są całkowicie moje, od samego początku robione przeze mnie. Zaczynam przygodę z grafiką toteż moje prace są na poziomie żenującym póki co Może z czasem będzie lepiej, mam taką nadzieję
Użytkownik endo edytował ten post 03 marca 2011 - 08:57
Napisano 03 marca 2011 - 09:26
Brawo Infinity, tworzysz plakaty do produkcji Hollywoodzkich
ta czacha to obraz powszechnie dostępny element za free, jeżeli komuś się to nie podoba to niech zostawi to dla siebie. Na koniec konkursu władze wybiorą co im się podoba. pozdrawiam
Napisano 03 marca 2011 - 09:34
Napisano 03 marca 2011 - 09:50
Poza tym liczy się efekt, a nie historia powstania loga. Jak ktoś wejdzie na serwer i zobaczy logo to albo mu się spodoba albo nie, ale raczej nie będzie się zastanawiał jak powstawało. Łączenie elementów (powszechnie dostępnych) + dodawanie czegoś od siebie to nie jest plagiat (wg mnie) i nie ma szans na powtórkę (plagiat).
Nie mówię tego żeby zachwalać swoją prace, ale bronie takiego podejścia do tematu, które (jak mam prawo) uważać za słuszne i zgodne z zachowaniem prawa autorskiego. To, że niektórym się to nie podoba to ok, mają swoje odmienne zdanie. Ja robię swoje, władze które będą wybierać logo zadecydują czy im się to podoba czy nie. Proste...
Napisano 03 marca 2011 - 10:23
a Jakby ktoś umiał zrobić jakąś figurę geometryczną, obramowanie lekko poszerzone i w tym poszerzeniu właśnie wpisać gamingcrew.pl, a w samym środku dodać jakąś inwencję twórczą Tak, żeby to logo miało ściśle określony kształt.
Użytkownik Zwierzak edytował ten post 03 marca 2011 - 10:23
Napisano 05 marca 2011 - 05:37