zdania podzielone bo z tego co widze, to tylko jego koledzy go broniaTakie pierdzielenie, że jak ktoś nie ogarnia, to jak tylko mu się zdarzyło ogarnąć to już haxy odpalił jest kosmicznie śmieszne Ja skillem nie grzeszyłem (może kieeeeedyś coś tam z dgl grać potrafiłem, ale to dawno i nie prawda )a czasem miałem takie akcje które wyglądały jakbym latał z wh / aimem a to czysty fart/przypadek. Zresztą nie o mnie tu mowa a o banie dla Basiora. Specem od czitów nie jestem, kilka permów kiedyś jednak za nie wklepałem, ale nigdy się nie śpieszyłem, wolałem zebrać 2-3 dema, żeby mieć mocny dowód (no chyba, że jedno demo spokojnie wystarczało) w tej sytuacji jak widać jedno demo nie wystarcza bo są głosy podzielone. Wracając jednak do mojej początkowej myśli. Gadanie głupot takich jak to, że skillem nigdy nie grzeszył nie oznacza, że czasem nie może przyfarcić prawda? Ja też nigdy skanować nie potrafiłem, a ile razy się śmiałem jak przez przypadek strzeliłem przez ścianę raz i wpadał hs z czystego farta. Dema tutaj nie oglądałem, jak będziecie naciskać, żebym obejrzał, ok mogę obejrzeć i tak pewnie za dużo tam nie zobaczę.
Zdania są podzielone, miło by było jakby jeszcze jakiś spec (suseł? palacz?) obejrzał demko i się wypowiedział
to, że Ty czegos nie widziałeś nie znaczy, ze tego nie ma do wielu tematów na forum nie masz dostepu.Will: Skoro od dawna wiedziałeś że ja i admin to wielka pomyłka to dlaczego nie napisałeś od razu?
no i żeby nie spamić to specjalnie ściągnąłem demo zeby ocenic miszcza kantera.
3:58
10:30
12:30
imo te wystarczą na bana