Euro 2008 - Polska Repra
Napisano 08 czerwca 2008 - 04:32
Napisano 08 czerwca 2008 - 04:50
Użytkownik Masmix edytował ten post 10 czerwca 2008 - 04:08
"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!
Napisano 08 czerwca 2008 - 06:11

Napisano 08 czerwca 2008 - 07:31
http://pl.youtube.co...h?v=RgMV9_OsaHY
?eby i dzisiaj był wielki

"Chroń to co masz".
Użytkownik MilczaR edytował ten post 08 czerwca 2008 - 07:35
Napisano 08 czerwca 2008 - 09:29
porownujac wynik dzisiejszy z Niemcami a ten z przed 2 lat... wynik gorszy ale moim zdaniem nie zagrali gorzej tylko Niemcy zagrali duzo lepiej;] a nasze Orły tez nie graly zle, tylko zabraklo jednak tego czegos co mozna nazwac fartem;]
i jeszcze jedno;x wszyscy plakali 'nie wpuszczac rogera, murzyna' itp... dla mnie to byl jeden z najlepszych zawodnikow w naszej repr. dzisiaj ;]

Napisano 08 czerwca 2008 - 09:43
Teraz po tym meczu dotarło do mnie jak dobrą drużyną są Niemcy. Oni faktycznie mogą sięgnąć po mistrzostwo. Zagrali super i tylko dlatego przegraliśmy, a nie dlatego, że nasi byli do d*py.
Nie martwcie się. Zrewanżujemy się Niemcom 25 czerwca w półfinale !

Użytkownik MilczaR edytował ten post 08 czerwca 2008 - 09:45
Napisano 08 czerwca 2008 - 09:57

Napisano 08 czerwca 2008 - 10:18

W sumie nie ma co gadać. Niemcy w napadzie zagrali dużo lepiej. ?adne podania, gra z pierwszej piłki. 2 niemców motało 4 Polaków. Bywa, teraz nie ma bata trzeba wygrać z Chorwatami ;d
Napisano 09 czerwca 2008 - 12:21

Nowy H@ Tawerny

Napisano 09 czerwca 2008 - 12:54
Użytkownik Masmix edytował ten post 10 czerwca 2008 - 04:08
Napisano 09 czerwca 2008 - 09:39
oglądałem to, bo mój syn kibicował. ale zniechęcił się po 1 połowie. "i tak przegramy" powiedział i poszedł grać w "euro2008" na ps3.
wygrana nie wchodziła w rachubę. nie ma wogóle takiej opcji - wygrać z niemcami. wystarczy spojrzeć na poziom ligi naszej i niemieckiej. to nie kwestia szczęścia. ono sprzyja lepszym. jak ktoś powiedział "wszyscy grają w piłkę, a niemcy strzelają gole". nasi nie umieja strzelać. nie wiedzą jak się to robi. biegają z piłką, męczą się z nią i nie wiedzą co z nią ostatecznie zrobić.
a Podolski? dobry chłopak, nie żaden zdrajca. co by osiągnął grając w polskiej reprezentacji? to samo co reszta, czyli nic. tam ma szanse wykorzystać umiejętności. i jak już nasza drużyna odpadnie, będę mu kibicował. zasługują na mistrzostwo. grają perfekcyjnie. a my tylko dużo gadamy. przypomniała mi się taka marszowa piosenka, kltóra na rajdach pieszych śpiewaliśmy:
"Pod Au.., pod Au, pod Austerlitz,
dostaliśmy w dupę i nic,
bo taką naturę od Boga już mamy,
że wciąż dostajemy i tylko gadamy."
pioseka jest o armi austriackiej, ale doskonale pasuje do sytuacji. różnica tylko taka, że oni dostali pod Austerlitz , a my pod Klagenfurt

dobrze, że Kubica wygrał. to jest ważniejsze. ale też nie jeździ w polskim teamie tylko niemieckim. i tak samo jak Podolski - co by Kubica osiągnął gdyby ojciec nie zabrał go do Italii? nic.
jak Tomasz Olbratowski powiedział : następny mecz będzie o wszystko, a kolejny o honor. jak zwykle.
Napisano 09 czerwca 2008 - 10:18
Użytkownik Masmix edytował ten post 10 czerwca 2008 - 04:06
Napisano 09 czerwca 2008 - 10:32
nie rob bydla na forum....

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org