Skocz do zawartości

Zdjęcie

Euro 2008 - Polska Repra

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
123 odpowiedzi w tym temacie

#61 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 09 czerwca 2008 - 01:01

nie czaje was... moim zdaniem Polacy zagrali naprawde dobrze ale Niemcy 3x lepiej... gdyby to byl inny zespol byla by wygrana napewno na nieszczescie pierwszy mecz musial byc z Niemcami i w tym rpoblem bo boje sie ze nie podniosa sie do konca po tym;] Niemcy beda w top3 napewno bo graja swietna pilke i tyle... Tyro napisal ze bedzie im kibicowal jak Polska odpadnie.. i ja zrobie tak samo ze wzgledu na to ze jak Oni wygraja ME to nikt nie bedzie mowil ze Polska przegrala z byle kim;]
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#62 mOOn_

mOOn_

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 416 postów
  • Ską…d:klikash?

Napisano 09 czerwca 2008 - 01:11

Ja wam powiem, że Klose to śmieć powiedział, że wstydzi się Polski i uważa, że jest Niemcem w 100% a Podolski dobry chłopak powiedział kiedyś, że niemieckiego hymnu nigdy nie będzie śpiewał i wczoraj też pokazał że jest profesjonalistą w każdym stopniu strzelił bramki bo taką ma pracę ale nie cieszył się z tego. Jak dziś czytałem gdy Podolski grał w niemieckiej młodzieżówce bardzo chciał grać z orzełkiem na piersi ale PZPN nawet się nim nie interesował, dowiedzieli sięo nim z mediów (haha) a gdzy chcieli by grał dla Polski było już za późno...

Ja tam wolę Hiszpanię :D Fernando Torresowi kibicuję od ponad 3 lat jak był objawieniem w Atletico
  • 0
милый дaмы я xoчy вac пролететь

#63 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 09 czerwca 2008 - 01:14

Przekręciłeś nieco słowa Kloze, a nawet więcej niż nieco, bo nadają innego znaczenia :]
  • 0
Czas nagradza cierpliwych.

---

Dołączona grafika

---

#64 ostatni dziki murzyn

ostatni dziki murzyn

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 123 postów
  • Ską…d:się biorą dzieci?

Napisano 09 czerwca 2008 - 02:21

A ja nie uważam że niemcy zagrali jakoś rewelacyjnie, do drugiej bramki nie byli zespołem zdecydowanie lepszym wygrali bo są drużyna bardziej doświadczoną wiedzieli że będziemy chcieli ich zatrzymać na 30-40 metrze przed bramka, a w atakach oskrzydlać. Akcje jakie stworzyli widać że ćwiczyli specjalnie na mistrzostwa bo przy wcześniejszych przepisach były by gwizdane spalone, w początku meczu mieliśmy dwie dobre okazje (krzynówek i żurawski) ale ich nie wykorzystaliśmy i bardziej to przesądziło o przegranej. Wojtek Kowalczyk w swojej książce napisał "Czasem w meczu z silniejszym rywalem ma się pół okazji żeby strzelić bramkę i trzeba to wykorzystać" nam zabrakło wykonania w bardzo dogodnych sytuacjach dobrze że obraz gry poprawił się patrząc na ubiegłe imprezy. Przed meczami z Austria i Chorwacją jestem optymistą.
  • 0
Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika

#65 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 593 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 04:43

mamy taką przypadłość narodową, że jak ktoś u nas chce się wybić, to najchętniej byśmy mu dokopali, ściągnęli za łeb w dół, wyrównali do średniej miernej, ale jak odniesie gdzieś sukces za granicą to wtedy na siłę wmawiamy mu, że jest Polakiem.

Klose i Podolski żyją w niemczech, a tam trzeba sie okreslić, albo starasz się być niemcem, albo będziesz nikim, śmieciem.
chłopaki wyjechali jako dzieci, ułozyli sobie tam życie. gdyby nie to że bardzo dobrze grają , nikt by się nimi nie interesował. odniesli sukces, są świetnymi piłkarzami, to my chcemy z nich zrobic polaków, patriotów. najlepiej, żeby jeszcze strzelali samobóje.

mnie wnerwia nasza reprezentacja. nie mamy dobrych graczy. dla większości liczy się tylko ile dostaną za mecz. kiedyś Lato, Szarmach, Boniek, Buncol grali dla sportu, po to żeby wygrać. teraz jest tylko komercja, kasa, samochody.

piszecie, że niemcy ćwiczyli. a co mieli robić. chca wygrać to muszą ćwiczyć. nasi tylko siedzą po hotelach i dużo gadają oglądając video jak graja inni. w teorii jesteśmy dobrzy, gorzej z wykonaniem.

a reszta narodu. buta i pycha, obrazanie niemców i machanie szabelką - miał byc Grunwald, a wyszło jak zwykle.
zapomnieliśmy tylko, że Grunwald wygrali Litwini, wojska litewsko-tatarsko-ruskie pod wodzą litewskiego księcia. troche było polskiej szlachty, która przypisała sobie zwycięstwo, ale potem sama nie umiała już zdobyć żadnego zamku krzyżaków. bitwę wygraliśmy ale wojny juz nie. i kiedy to było.
  • 0

#66 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 06:17

mamy taką przypadłość narodową, że jak ktoś u nas chce się wybić, to najchętniej byśmy mu dokopali, ściągnęli za łeb w dół, wyrównali do średniej miernej, ale jak odniesie gdzieś sukces za granicą to wtedy na siłę wmawiamy mu, że jest Polakiem.

zgadzam sie w pełni ale co do tej checi tylko kasy Polskiej Repry przesadzasz tyro trochi ;) Widziałeś jak graliśmy w eliminacjach? Mecze z Portugalią przykładowo?
nasza pilka kuleje przez PZPN dziadow j**anych bo talenty mamy i zacięcie jak trzeba ale dobrych szkoleniowców jak na lekarstwo...

Użytkownik RahH edytował ten post 09 czerwca 2008 - 06:19

• 0
Dołączona grafika

#67 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 593 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 07:01

czasem coś grali, bo trener wziął ich za mordy i pokazał, że nie ma zmiłuj. nie licza się nazwiska i siedzenie w reprezentacji od dawna. jak który się nie nadaje lub nie słucha trenera to nie zagra na euro. to ich motywowało.
co do PZPN to oczywiscie masz rację. cała ta FIFA niczym się nie różni od PZPN. to jest biznes. kasa za nic. wystarczy siedziec przy korycie.
a zresztą kij im w ryj. kubica wygrał i to jest najważniejsze.
  • 0

#68 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 07:44

Walić to. Nie dawno zakończył się mecz między Francuzami a Rumunią Wynik 0-0. Oznacza to, że Francja może mieć problem, bo Rumunia to teoretycznie najsłabsza drużyna z grupy.

Zaczyna się mecz na który czekałem Włochy-Holandia. Mam nadzieję, że Holendrzy nauczą makaroniarzy jak się gra B)

1 połowa 2-0 dla Holandii
Koniec meczu 3-0 dla Holandii

Co tu dużo pisać kara lol .gif' class='bbc_emoticon' alt=': lol :' /> lol .gif' class='bbc_emoticon' alt=': lol :' />

Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 09 czerwca 2008 - 09:39

• 0

#69 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 09:44

nom tez tak chcialem zeby wygrali Holendrzy ;) za Wlochami jakos nie przepadam i wg. mnie zagrali gorzej niz Polacy.
  • 0

#70 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 02:07

Nie wiedziałem, że znajdę tu choć jednego kibica Holandii :)
Naprzód Nederland ! :clapping:

(szkoda, że musiałem być w pracy)
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#71 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 03:12

dzisiaj mecz Rosja - Hiszpania, chcialbym aby Rosja wygrala ale wiem, ze to nie realne ale kto wie ;D
  • 0

#72 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 03:35

Rosja 2 - Hiszpania 1

(jak rosja wygra, to Bodziu kupujesz mi krowę, a nie jakieś m4 :) )
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#73 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 03:35

Milczar to gramy o m4. Hiszpania-Rosja 2-0
Szwedów nie obstawiam bo grają z Grecją. Wygrają Szwedzi, ale ile to nie chce nawet typowac xD

Dobra o krowe ;p

Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 10 czerwca 2008 - 03:36

• 0

#74 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 03:38

W meczu Grecja - Szwecja będzie remis 0 - 0.

Szkoda, że będę w pracy.
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#75 will

will

Pułkownik

• Vip
  • 3 190 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 04:19

(31 minut temu) #A MilczaR
--
nie ma słabych drużyn na Euro, po za Austrią i Szwajcarią

nie zgodze sie z tym;X Austria moze i tak.. ale umiala zagrac w miare dobrze z Chorwacja jak na poziomy tych 2 zespolow;] a Szwajcaria moim zdaniem nie jest slabsza od Polski wiec jak juz to poza Austria, Szwajcaria i Polska ;) a tak powaznie to najslabsi sa dla mnie Rosja i Austra;X

typuje
Rosja vs Hiszpania 0:2
Szwecja vs Grecja 1:1
  • 0
Dołączona grafika

Spoiler

#76 ScaR

ScaR

Troll

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów
  • Ską…d:Poznań

Napisano 10 czerwca 2008 - 04:38

Ruscy 0 Hiszpania 2 :D
Grecja - Szwecja to tak 1-1
  • 0
Kto się c*pą urodził mężczyzną nie umrze

Dołączona grafika

Nowy H@ Tawerny :D
Dołączona grafika

#77 will

will

Pułkownik

• Vip
  • 3 190 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 05:05

hahaha jak zerznal wyniki ode mnie :D <_<
  • 0
Dołączona grafika

Spoiler

#78 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 05:07

Will ale Chorwaci zagrali bardzo słabo.
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#79 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 05:39

Nie wiem czy zauważyliście, ale grupa D jest niemalże taka sama jak 4 lata temu grupa A:)
Grecja, Hiszpania i Rosja.
Wtedy była jeszcze Portugalia, a teraz jest Szwecja.
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#80 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 06:50