Skocz do zawartości

Zdjęcie

Euro 2008 - Polska Repra

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
123 odpowiedzi w tym temacie

#81 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 07:03

Xavi, Iniesta i Villa BOGOWIE \o/

Pieknie Hiszpania. Xavi masakra, Iniesta też i idealna asysta. Teraz jeszcze bardziej chce, żeby j**ana ciotka c.ronaldo poszła do realu i wtedy w razie odejscia Eto'o sciągnie sie Ville do Barcy :) Nie ma obecnie nikogo lepszego kto mógłby zastąpić Eto'o.
  • 0
Dołączona grafika

#82 z0nk

z0nk

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 897 postów
  • Ską…d:z bramki numer 1

Napisano 13 czerwca 2008 - 01:05

Beenhakker: Co mogę powiedzieć? Patrzyłem na to zajście dokładnie i za coś takiego nie dyktuje się karnych we współczesnym futbolu - powiedział po meczu Austria - Polska trener naszej reprezentacji, Leo Beenhakker
- Od czterdziestu lat jestem trenerem i nigdy nie kwestionowałem decyzji sędziego, ale kiedy myślę o tej sytuacji po prostu brak mi słów. To katastrofa. Może arbiter dostrzegł coś, czego nikt inny nie widział... Ja karnego nie widziałem. Jeśli przegrywa się 0:3, to żal jest mniejszy, ale jeśli przegrywasz w takiej sytuacji, to jest ci bardzo smutno. Taki wynik oznacza, że odpadamy z turnieju - dodał Beenhakker.

Boniek: Sędzia chciał dać karnego Austrii i czekał na odpowiedni moment, by to zrobić. To nie był przypadek, ani pomyłka - powiedział po meczu Polska - Austria nasz były reprezentant, Zbigniew Boniek.
- Mariusz Lewandowski nie faulował rywala. Takie starcia na boisku mają miejsce kilka razy w meczu i nikt nie dyktuje za coś takiego karnego. Jeszcze raz mówię: nie było karnego - dodał Boniek.

dolaczac :< http://steamcommunit...ups/howard-webb
  • 0

(Minutę temu) KoNiO -- czemu mi nie dziala strona razer-a skoro mam IE 7,0 ?

Dołączona grafika

#83 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 593 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 07:29

jakby lamusy grałi dobrze toby ten mecz wygrali. czy słuszny karny czy nie to jest nieważne. powinniśmy się cieszyć że Austriacy to też lamy i nie potrafili pokonać Boruca. ten mecz mógłby się zakończyć przegraną 1:4.
powtarza się wciąż to samo. nasi umieją grać, co pokazali przez 20min drugiej połowy, ale im sie nie chce. a grać trzeba przez 95min. takie rzeczy jak kontrowersyjne gole w doliczonym czasie to norma. gdyby strzelili druga bramkę, nie byłoby problemu. taki "gwiazdor" Ebi zamiast bawić się piłką w narożniku powinien strzelać, atakować. jakoś nie widziałem żadnej jego akcji.

co tu dużo gadać. wynik jest sprawiedliwy patrząc na obraz całego meczu. nasi zagrali jak zwykle czyli DNO.
nie powinni dostać ani grosza za udział w EURO. jeszcze bym ich obciążył kosztami pobytu. Wstyd... wiedziałem kurwa, że tak będzie...

ps. nie wiem czy oglądaliście wywiad z Zurawskim po meczu z Niemcami. koleś dał dupy w meczu totalnie, doznał kontuzji i zakończył się jego udział. w takiej sytuacji każdy normalny człowiek, który się przejmuje tym co robi, byłby zdruzgotany. A tu co widzę, LUUUZIK. koleś spokojny, wyluzowany, zero przejęcia. jakby wszystko było w najlepszym porządku. pewnie że jest. to były dla niego najłatwiej zarobione duże pieniądze w karierze. polatał 45 minut i ma spokój.

powinno się rozwiązać to całe PZPN, ligę. zabronić rozgrywek na 5 lat. może wtedy poczuliby głód sportu i wzięli się do grania.
  • 0

#84 fukacz

fukacz

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 574 postów
  • Ską…d:CZLDZ

Napisano 13 czerwca 2008 - 09:12

Tyro wiadomo łeb na karku i dobrze gada nic dopowiedziec nie można bo już wszystko powiedział i prawde :D

Użytkownik fukacz edytował ten post 13 czerwca 2008 - 09:12

• 0

Dołączona grafika

NEVER GIVE UP!

#85 se lamie se

se lamie se

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 084 postów
  • Ską…d:Czechowice-Dziedzice

Napisano 13 czerwca 2008 - 09:33

z jednym sie nie zgodze ze wynik jest sprawiedliwy... po pierwsze w pierwszych 15 minutach powinno byc 3:0 dla Austrii a po drugie Roger strzelil bramke ze spalonego... w sercu ból ale jak by nie patrzec z przebiegu calego spotkania z wyniku powinnismy sie cieszyc :(
  • 0

Dołączona grafika

#86 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 10:00

sr** nie cieszyć. Mamy Boruca i nic nie stracilismy. Zawsze mnie k***a bawila teoria sprawiedliwych wynikow. Nie ma k***a czegos takiego! ogladacie mecze w ogole? W co drugim meczu wygrywa ta druzyna ktora gra padake przez wiekszosc meczu a wyprowadzi 1-2 akcje i ch** wygrywa. Co z tego ze gralismy jak przedszkole w 1 polowie. Wazne ze mamy Boruca z tylu a oni nie. Sedzia sprzedawczyk j**any i tyle.

http://euro.kretyn.com/index.html
  • 0
Dołączona grafika

#87 Snifer

Snifer

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 776 postów
  • Ską…d:Łódź

Napisano 13 czerwca 2008 - 10:25

No i co można powiedzieć mecz był przekupiony i tylko, a o grze naszych niektórych zawodników jest parę słów do powiedzenia.Zacznijmy od cygana (Roger Guerreiro), jedyny piłkarz na boisku, który prezentował dobry football i najlepsze jest to że Brazylijczyk strzel gole na polski.Krzynówek to jest RZAL i BUl, nie wiem co sie z nim stało albo ma naprawdę złą formę albo bierze coś przed meczem, a do ebiego nie można mieć żalu, co miał zrobić chłopak na tym ataku jak mu nikt piłek nie podawał, raz dostał dobra od cygana, ale ni strzelił.Jaki z tego wniosek zaj**ać sędziego.
  • 0

#88 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 10:28

i kurski przewidzial lol wypowiedz z wczoraj o 16 http://wiadomosci.ga...wy__karny_.html

Użytkownik RahH edytował ten post 13 czerwca 2008 - 10:29

• 0
Dołączona grafika

#89 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 10:30

my mielismy szanse strzelic wiecej bramek i austria tez a ten gol z karnego w ogole nie powinieenm miec miejsca. A ta k***e powinni wyj**ac z uefa, zamknac w piwnicy na reszte zycia z szczurami.
  • 0

#90 ostatni dziki murzyn

ostatni dziki murzyn

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 123 postów
  • Ską…d:się biorą dzieci?

Napisano 13 czerwca 2008 - 12:40

ten sedzia wogule sie nienadawal do niczego, nam tez troche pomogl (Jaś Rodżerski ze spalonego czy Golanski i faul w polu karnym) ale takie rzeczy sie gwizdze od razu a nie jak mecz sie konczy.

P.S. http://euro.kretyn.com/ <---- zbiór twórczości dot. pewnego biernego geja
  • 0
Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika

#91 Masmix

Masmix

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 164 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 13 czerwca 2008 - 02:45

Powiem tyle tyro- pilka to jest pilka i nie ma czegos takiego jak piszesz. Albo jest gol albo nie ma- Boruc ich zatrzymal i tyle nie on pierwszy, nie on ostatni. Co do tej "spalonej" bramki- Austriacy tez mieli akcje na spalonym i ich puszczali... wiec pomylka w dwie strony. Co do sedziego- szkoda slow i przeklenstw, wystarczajaco sie wczoraj wydzieralem i spiewalem na tego pedala.
  • 0
Disturbed: Indestructible:

"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!

#92 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 13 czerwca 2008 - 03:21

http://pl.youtube.co...h?v=FFlYRTCkDSU ponad 6 minut wymownego filmu (-Leo: Why? -Howard: For money.)

Slajdy z Jezusem są po prostu klawe :]

Użytkownik MilczaR edytował ten post 13 czerwca 2008 - 03:21

• 0
Czas nagradza cierpliwych.

---

Dołączona grafika

---

#93 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 13 czerwca 2008 - 03:33

zmienie ten trochu burzliwy temat i spytam.. kto dzisiaj wygra mecz?! Holandia! i Francja do domu! ;)
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#94 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 03:53

Będzie pewnie powtórka z roku 2000 :]

Holandia - Francja 3:2
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#95 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 593 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 04:28

ciekawe co musiałoby się stać, żeby ludzie w tym kraju w końcu przyznali, że piłka w tym kraju od dawna nie istnieje, a ta tzw reprezentacja to zbiór przygłupów i nierobów.
słyszeliście co powiedział ten kretyn, który spowodował karnego - koszulka austriaka sama poszła za jego palcami. n/c.
całe szczęście że trafił się taki sędzia. jest doskonałe usprawiedliwienie dlaczego daliśmy dupy. biedactwa, sprzedajny sędzia odebrał nam zwycięstwo. be sędzia. durnota.

jak zwykle na takich imprezach. najpierw był mecz, w którym mieliśmy pokarać, potem mecz o wszystko, teraz będzie mecz o honor.
wszyscy są przejęci, a kto weźmie te dziesiątki tysi eurasów? Bąk, Dudka i reszta przymułów.

haha na zdrowie temu kto w nich wierzy :P
  • 0

#96 z0nk

z0nk

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 897 postów
  • Ską…d:z bramki numer 1

Napisano 14 czerwca 2008 - 11:39

http://protest2008.pl/ :O
  • 0

(Minutę temu) KoNiO -- czemu mi nie dziala strona razer-a skoro mam IE 7,0 ?

Dołączona grafika

#97 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 14 czerwca 2008 - 01:11

i ten protest jest dobry ;] bo zyjemy w xxi wieku a o wyniku meczu zadecyduje blad sedziego... ;<
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#98 ReV

ReV

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 955 postów
  • Ską…d:Bielsko-Biała

Napisano 14 czerwca 2008 - 02:38

holadnia pocisla ;p
  • 0
Dołączona grafika

ŚWIREQ & rev FTW

Dołączona grafika Dołączona grafika

#99 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 03:53

Holandia mój skarb :)

---

Zauważyliście ciekawą rzecz w grupie śmierci?
Rumunia może awansować z grupy z tylko 2 punktami :]
?eby tak się stało musi paść remis w meczu Włochy - Francja, a Rumunia może przegrać z Holandią, ale maksymalnie dwiema bramkami.
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#100 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów