Pieknie Hiszpania. Xavi masakra, Iniesta też i idealna asysta. Teraz jeszcze bardziej chce, żeby j**ana ciotka c.ronaldo poszła do realu i wtedy w razie odejscia Eto'o sciągnie sie Ville do Barcy
Euro 2008 - Polska Repra
Napisano 10 czerwca 2008 - 07:03
Pieknie Hiszpania. Xavi masakra, Iniesta też i idealna asysta. Teraz jeszcze bardziej chce, żeby j**ana ciotka c.ronaldo poszła do realu i wtedy w razie odejscia Eto'o sciągnie sie Ville do Barcy
Napisano 13 czerwca 2008 - 01:05
- Od czterdziestu lat jestem trenerem i nigdy nie kwestionowałem decyzji sędziego, ale kiedy myślę o tej sytuacji po prostu brak mi słów. To katastrofa. Może arbiter dostrzegł coś, czego nikt inny nie widział... Ja karnego nie widziałem. Jeśli przegrywa się 0:3, to żal jest mniejszy, ale jeśli przegrywasz w takiej sytuacji, to jest ci bardzo smutno. Taki wynik oznacza, że odpadamy z turnieju - dodał Beenhakker.
Boniek: Sędzia chciał dać karnego Austrii i czekał na odpowiedni moment, by to zrobić. To nie był przypadek, ani pomyłka - powiedział po meczu Polska - Austria nasz były reprezentant, Zbigniew Boniek.
- Mariusz Lewandowski nie faulował rywala. Takie starcia na boisku mają miejsce kilka razy w meczu i nikt nie dyktuje za coś takiego karnego. Jeszcze raz mówię: nie było karnego - dodał Boniek.
dolaczac :< http://steamcommunit...ups/howard-webb
Napisano 13 czerwca 2008 - 07:29
powtarza się wciąż to samo. nasi umieją grać, co pokazali przez 20min drugiej połowy, ale im sie nie chce. a grać trzeba przez 95min. takie rzeczy jak kontrowersyjne gole w doliczonym czasie to norma. gdyby strzelili druga bramkę, nie byłoby problemu. taki "gwiazdor" Ebi zamiast bawić się piłką w narożniku powinien strzelać, atakować. jakoś nie widziałem żadnej jego akcji.
co tu dużo gadać. wynik jest sprawiedliwy patrząc na obraz całego meczu. nasi zagrali jak zwykle czyli DNO.
nie powinni dostać ani grosza za udział w EURO. jeszcze bym ich obciążył kosztami pobytu. Wstyd... wiedziałem kurwa, że tak będzie...
ps. nie wiem czy oglądaliście wywiad z Zurawskim po meczu z Niemcami. koleś dał dupy w meczu totalnie, doznał kontuzji i zakończył się jego udział. w takiej sytuacji każdy normalny człowiek, który się przejmuje tym co robi, byłby zdruzgotany. A tu co widzę, LUUUZIK. koleś spokojny, wyluzowany, zero przejęcia. jakby wszystko było w najlepszym porządku. pewnie że jest. to były dla niego najłatwiej zarobione duże pieniądze w karierze. polatał 45 minut i ma spokój.
powinno się rozwiązać to całe PZPN, ligę. zabronić rozgrywek na 5 lat. może wtedy poczuliby głód sportu i wzięli się do grania.
Napisano 13 czerwca 2008 - 09:12
Użytkownik fukacz edytował ten post 13 czerwca 2008 - 09:12

NEVER GIVE UP!
Napisano 13 czerwca 2008 - 10:00
http://euro.kretyn.com/index.html
Napisano 13 czerwca 2008 - 10:25
Napisano 13 czerwca 2008 - 10:28
Użytkownik RahH edytował ten post 13 czerwca 2008 - 10:29
Napisano 13 czerwca 2008 - 10:30
Napisano 13 czerwca 2008 - 12:40
P.S. http://euro.kretyn.com/ <---- zbiór twórczości dot. pewnego biernego geja
Napisano 13 czerwca 2008 - 02:45
"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!
Napisano 13 czerwca 2008 - 03:21
Slajdy z Jezusem są po prostu klawe :]
Użytkownik MilczaR edytował ten post 13 czerwca 2008 - 03:21
Napisano 13 czerwca 2008 - 03:33

Napisano 13 czerwca 2008 - 04:28
słyszeliście co powiedział ten kretyn, który spowodował karnego - koszulka austriaka sama poszła za jego palcami. n/c.
całe szczęście że trafił się taki sędzia. jest doskonałe usprawiedliwienie dlaczego daliśmy dupy. biedactwa, sprzedajny sędzia odebrał nam zwycięstwo. be sędzia. durnota.
jak zwykle na takich imprezach. najpierw był mecz, w którym mieliśmy pokarać, potem mecz o wszystko, teraz będzie mecz o honor.
wszyscy są przejęci, a kto weźmie te dziesiątki tysi eurasów? Bąk, Dudka i reszta przymułów.
haha na zdrowie temu kto w nich wierzy
Napisano 14 czerwca 2008 - 11:39
Napisano 14 czerwca 2008 - 01:11

Napisano 14 czerwca 2008 - 03:53
---
Zauważyliście ciekawą rzecz w grupie śmierci?
Rumunia może awansować z grupy z tylko 2 punktami :]
?eby tak się stało musi paść remis w meczu Włochy - Francja, a Rumunia może przegrać z Holandią, ale maksymalnie dwiema bramkami.
Napisano 14 czerwca 2008 - 04:26