Skocz do zawartości

Zdjęcie

Euro 2008 - Polska Repra

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
123 odpowiedzi w tym temacie

#101 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 14 czerwca 2008 - 06:42

Milczar i ja mowilem ze tak bedzie :D mowilem ze Rumunia zremisuje z Wlochami 0:0 .. bylo 1;1 ale i tak dobrze, mowilem ze Francja dostaniew dupe 1:3... postawilem nawet kasy ze taki wynik padnie;] niestety Holandia musiala strzelic ta bramke w 92 minucie <_< mowilem ze bedzie remis Wlochy v Francja 1:1 i Rumunia przegra 1:0 z Holandia i w grupie sytuacja wyglada tak:

1 Holandia 9 / 7:1
2 Rumunia 2 / 1:2
3 Wlochy 2 / 1:3
4 Francja 2 / 2:5

:D co do finalu zmieniam zdanie ze Niemcy raczej z nim nie beda... top4 Holandia, Hiszpania, Niemcy, Portugalia < kolejnosc przypadkowa :P
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#102 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 14 czerwca 2008 - 07:02

Hiszpania na pewno nie trafi do finału, bo Holendrzy ich pokonają.

-
A co Ty tak Will stawiasz w top4 Niemców? Przecież oni nie są pewni awansu z grupy, co dopiero jakieś top4 :D

Użytkownik MilczaR edytował ten post 14 czerwca 2008 - 07:03

• 0
Czas nagradza cierpliwych.

---

Dołączona grafika

---

#103 will

will

Pułkownik

• Vip
  • 3 190 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 07:07

oj tam :P tam mialo byc Polska tylko ten Podolski mnie zmylil <_< :D ale przemyslalem to teraz i po meczu z Chorwacja to nie pokazali sie na top4 ;< wiec nie jestem pewnie kto moze byc w tym top4...
  • 0
Dołączona grafika

Spoiler

#104 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 07:15

Dlatego jeśli Polacy nie awansują, to stawiam na finał Chorwacja - Holandia.
Zapamiętajcie ten wpis :]
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#105 z0nk

z0nk

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 897 postów
  • Ską…d:z bramki numer 1

Napisano 15 czerwca 2008 - 08:07

donek swoj ziom xD
  • 0

(Minutę temu) KoNiO -- czemu mi nie dziala strona razer-a skoro mam IE 7,0 ?

Dołączona grafika

#106 ReV

ReV

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 955 postów
  • Ską…d:Bielsko-Biała

Napisano 15 czerwca 2008 - 05:07

tez obstawiam final chorwacja - holandia o ile gdzies wczesniej sie nie spotkaja.
  • 0
Dołączona grafika

ŚWIREQ & rev FTW

Dołączona grafika Dołączona grafika

#107 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 05:49

Rev no gdyby mieli się spotkać, to takiego bym nie obstawiał :]
Tak drabinka jest ustawiona, że tylko w finale mogą się spotkać.
No jeśli Polska wyjdzie z grupy, to Holandia nie zagra z Chorwacją, bo Chorwację wyeleminujemy w półfinale ^_^
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#108 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 593 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 09:40

no to słucham komentarzy fanów polskiej reprezentacji ;>
  • 0

#109 Predator

Predator

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 712 postów
  • Ską…d:Wojkowice

Napisano 16 czerwca 2008 - 09:52

Ta reprezentacja ma jeszcze jakiś prawdziwych fanów ? xD
  • 0
,,You put water into a cup, it becomes a cup, you put water into a bottle, it becomes a bottle, you put it into a teapot, it becomes a teapot. The water can flow, or it can crash. Be water my friend. :)

#110 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 10:40

same zera na tym boisku graly w czerwono bialych strojach ;] no jedynie cos tam jeden pokazal Smolarek ale tez zero, fakt, ze mniejsze niz taki Krzynowek co odp*****la lipe na murawie zezowaty gosciu gdzie nie p*****nie pilke to w trybunu. Moze by sie wzial za kopanie jakiejs pilki gumowej co by mu tak nie schodzila za badzo.

Użytkownik MilczaR edytował ten post 18 czerwca 2008 - 11:29
Brzydkie wyrazy :]

• 0

#111 Masmix

Masmix

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 164 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 16 czerwca 2008 - 10:54

Ja bylem w knajpie z Wislakami ogladalem, kibicowalem- z wyniku nici ale zaj**ista pizze dawali i piwoooooooooooooooo
  • 0
Disturbed: Indestructible:

"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!

#112 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 11:04

Predator no mnie.
Przecież fanem i kibicem reprezentacji Polski nie zostaje się przy sukcesach tej drużyny. Kibicowanie Polsce to sprawa narodowa.

Co mogę napisać od siebie?
Nie rozumiem w ogóle co się stało na tym turnieju? Nasi nie grali tego co powinni. Jako jedyni graliśmy asekuracyjnie, kiedy to reszta (15 zespołów) grało ofensywnie. Mistrzostwa Europy to nie kalkulacje. Tu najważniejsze jest strzelanie bramek. My nic nie graliśmy w ataku.
Podobnie było w MŚ 2006. Eliminacje graliśmy świetnie. Taktyka była ok. Janas na MŚ zmienił taktykę i wyszła d*pa. To samo było teraz. W eliminacjach do ME było super, a na turniej zmienił taktykę. Po co?

Kolejna sprawa to zawodnicy. Czemu nie grali jakby to miał być ich ostatni mecz? Ja z orłem na piersi zrobiłbym wszystko. Przecież to gra dla kraju, reprezentowanie Polski. Ja nie mówię o wygrywaniu. Niech przegrywają, ale po walce i dobrej grze.
To prawdopodobnie był ostatni turniej dla takich piłkarzy jak ?urawski czy Krzynówek. O obrońcach nie wspominam, bo oni potrafią grać wiele lat, ale kto wie czy ?ewłakow i Bąk też nie odpadną, bądź zrezygnują.
Starał się tylko Boruc. Jemu zależało. Chłopaki powinni brać z niego przykład, docenić jego starania i postarać się, by nie poszły na marne.
I jeszcze ostatnia sprawa. Ostatni mecz w grupie, teoretyczne szanse na awans, szansa na udowodnienie innym, że potrafią grać i wygrywać. Nie wiem jaką mieli odprawę i co stało się w szatni w przerwie meczu, ale ja swoim piłkarzom kazałbym atakować od początku agresywnie - strzelać i strzelać. Tu była gierka podwórkowa. Gdzie ten polski charakter? Ta waleczność. Należymy do jednych z najbardziej walecznych narodów świata, co przekładało się także na reprezentację, czego nie raz byliśmy świadkami. Tu było zero.

Poruszę jeszcze sprawę takiego Zahorskiego. Tak go niby chwalili po tym meczu, ale u mojego trenera... sory - u trenerów dostałby zj**. Miał sytuację sam na sam, a on przełożył piłkę na prawą nogę. Napastnik!
Miał na lewą i sytuację strzelecką, to strzela lewą bez zastanowienia, zanim bramkarz zbliży się na maksimum. Jego zagranie nie zasługiwało na obecność w kadrze Polski.

--
Teraz nie mogę się doczekać eliminacji do MŚ'2010. Mam nadzieję, że Leo zostanie. Wystarczy, że przerobi się sztab szkoleniowy. Dzięki pozostaniu u nas Leo będzie można wyciągnąć wnioski. Ta porażka na ME jest jak zdobyte doświadczenie.
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#113 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 10:37

ciekawe jest to, że Leo w trzech kolejnych turniejach ME i MS prowadząc 3 różne drużyny z różnych stron świata (m.in Holandię) nie wygrał żadnego meczu. :huh:

o naszych lamusach nie wspomnę. po pierwszej połowie meczu z niemcami wiedziałem że tak będzie. bez formy, bez pomysłu, bez woli walki, bez umiejętności...

na tym turnieju był Boruc + 10 koszulek. gdyby wziąć byle jaki zespół ligowy + Boruc, wyszłoby tak samo, a może nawet lepiej. przygotowania, marketing, nadmuchano wielki balon nadziei i tyle.

reszty nie napiszę bo wystarczająco sie już dziś wkurwiłem w robocie....
  • 0

#114 will

will

Pułkownik

• Vip
  • 3 190 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 10:45

no to słucham komentarzy fanów polskiej reprezentacji ;>

NIC SIE NIE STALO! POLACY NIC SIE NIE STALO! NIC SIE NEI STALOOO !! POLACY NIC SIE NEI STALO!!

zagrali jak cioty ale przynajmniej wystapili w tych ME ;X
  • 0
Dołączona grafika

Spoiler

#115 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 11:04

My jeszcze ujdziemy.
A Czesi? ... Mieli awans na wyciągnięcie ręki - odwalili większą kaszanę niż my. Francja i Włochy? Także grali jak Polacy w zasadzie. Nie wspomnę o gospodarzach turnieju, bo z grup nie wyszli. No Szwajcaria wygrała ten jeden mecz, ale Portugalia się podłożyła i tyle.

To takie małe pocieszenie.

-
Ja uważam, że nam po prostu zabrakło szczęścia. Wiem, że wszystko zależy od umiejętności, ale pomyślcie - gdyby wpadły te bramki, które miały wpaść, a można je policzyć, to mogło nam pójść zupełnie inaczej. Bramki dodają zawsze Polakom luzu.

Darujmy już sobie ten nieudany występ naszych na ME. Pamiętajcie jak walczyli dzielnie o awans do tego turnieju. Za 4 lata zagramy jeszcze raz na Euro i to u siebie. Będziemy bogatsi o doświadczenie.

Tymczasem skupmy się na eliminacjach do MŚ i kibicujmy naszym. Mamy dosyć łatwą grupę, choć dzisiaj nie ma słabych drużyn w Europie, ale wszyscy są w naszym zasięgu - nawet Czesi biorąc pod uwagę, że drużyna traci dotychczasowego selekcjonera i drużyna będzie przekształcana.
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#116 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 11:31

ale pomyślcie - gdyby wpadły te bramki, które miały wpaść, a można je policzyć, to mogło nam pójść zupełnie inaczej.

to byłoby w dupsko wzięte 1:4 od Austrii i tyleż samo od Chorwacji.

kurde lepiej żebyśmy sie nie dostali do ME. przynajmniej bym się nie wnerwiał, że znów jest tak samo. potrzebujemy odpoczynku, zmiany pokoleniowej.
Krzynówek, Zurawski i reszta muszą odejść...

ale niestety nie ma następców...

MS też będzie to samo... znów będzie repra złożona z ławogrzejów drugoligowych klubów europejskich....

możecie mnie nie lubic, ale wam powiem. TO TE? WASZA WINA - FANÓW. pokazujecie tym łamagom, że są cool gwiazdorami i oni se żyja w tym przekonaniu i mają w dupie wsio. Wy i tak będziecie ich kochali.

a wyśmiać ich i wygwizdac, powiedzieć im żeby spadali do Afryki. może to by wtedy dotarło do tych łbów. pomyślcie dlaczego oni nieźle grają - jak już ich ktoś wpóści na boisko- w europejskich klubach? bo tam nie ma tititata och i ech!. grasz albo podajesz dresy i zamiatasz szatnie...
Ile jeszcze zniesiecie tego dymania, przez wszystkich PZPN, piłkarzy, trenerów?
?al mi tego całego narodu. Ale z drugiej strony zasługuje na to.
  • 0

#117 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 12:48

lukac hehehe fakt lol [']

Dołączona grafika
  • 0
Dołączona grafika

#118 Predator

Predator

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 712 postów
  • Ską…d:Wojkowice

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:42

HAhahahaha czemu oni z gołymi fujarami leżą ? xD Geje czy co :O
  • 0
,,You put water into a cup, it becomes a cup, you put water into a bottle, it becomes a bottle, you put it into a teapot, it becomes a teapot. The water can flow, or it can crash. Be water my friend. :)

#119 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 02:30

a w saunie tez wchodzisz w ciuchach ?
  • 0

#120 Masmix

Masmix

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 164 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 17 czerwca 2008 - 03:25

tyro, bo kibicem sie jest zawsze. Co do tej okladki na miejscu bedzie hymn: PZPN... PZPN ... J***? J***? PZPN!

Użytkownik MilczaR edytował ten post 18 czerwca 2008 - 11:26
Nieprzyzwoite te wyrazy były :]

• 0
Disturbed: Indestructible:

"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1