Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powiecie na "Puchar Tawerny"? - Dyskusja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
231 odpowiedzi w tym temacie

#201 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 378 postów
  • Ską…d:Częstochowa

Napisano 13 stycznia 2009 - 11:03

Will widzisz, ja chciałem, żeby każdemu pasowało i nie było problemów, że ja mogę, ja nie mogę w tym danym dniu.. Mieliście się dogadać ze sobą na szybko i dać mi odpowiedź, ale macie na to głęboko wyj... także swojej winy w dezorganizacji tego turnieju nie widzę, zrobiłem co mogłem, Michał to samo, ale jak wy nie chcecie współpracować to za Was wszystkiego nie zrobimy i do niczego zmuszać nie będziemy... Wystarczyło trochę chęci, po to kapitanowie podali swoje gg, żeby się umawiać, ale nie przejawiacie chęci kontynuowania czegoś nowego, innego niż codzienna gra na Tawernie.

Użytkownik FFFF edytował ten post 13 stycznia 2009 - 11:17

• 0
Dołączona grafika

#202 MaCho

MaCho

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 180 postów
  • Ską…d:Bytom

Napisano 15 stycznia 2009 - 04:26

a ja nie mam kolegów na Tawernie bo nikt mnje nje lubi. I z kim wtedy bym grał gdyby nie losowanie ? :P
  • 0
Dołączona grafika
szczelam we fszystkich, a co tam!

#203 bl1nd

bl1nd

Prawnik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 15 stycznia 2009 - 04:38

taaaa racja FFFF

nagle k***a nikt nie ma czasu, to po co zglaszal sie do turnieju ?

ludzie k***a chodzicie do jakies smiesznej szkoly i sleczycie pozniej caly bozy dzien przy kompie i nie potraficie znalezc czasu...

z suslem sie dogadac nie idzie bo albo go nie ma na gg albo jak juz jest to udupcony ze ledwo na oczy widzi...

jakos ja mam teraz naj**ane w grafiku ale potrafie znalez czas na mecz... i proponowalem wiele terminow ale i tak ch**...

pytam raz jeszcze: nie masz czasu to po jasna cholere sie zglaszasz ? po co psujesz innym zabawe ? nie rozumiem tego...
  • 0

palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie

#204 Michał Webber Oszust Rurański

Michał Webber Oszust Rurański

OSZUST

• Member
  • PipPipPip
  • 130 postów
  • Ską…d:Wrocław

Napisano 15 stycznia 2009 - 05:03

dlatego Ślepaku w przyszłej części zlikwidujemy ten, najbardziej uciążliwy błąd. Ale kto mógł pomyśleć..
  • 0

#205 Michał Webber Oszust Rurański

Michał Webber Oszust Rurański

OSZUST

• Member
  • PipPipPip
  • 130 postów
  • Ską…d:Wrocław

Napisano 16 stycznia 2009 - 12:44

18 stycznia 2009 - Ostatni termin na rozegranie wszystkich meczy w grupie.

Sprawa jest jasna. Ostateczny termin rozegrania wszystkich meczy ubiega wraz z 18 stycznia. Wszystkie mecze nie rozegrane będą po prostu usuwane - jakby nie były w ogóle grane. Terminarz był znany od początku i to nie nasza wina, że nie mogliście się zgrać w tym terminie.

W grupie A, B i D mamy liderów, którzy mają już zagwarantowane wyjście z grupy. W grupie C mamy rozegrany tylko jeden mecz. 3 punkty ma drużyna KoNioBijcy TAWERNY. Jeżeli żaden mecz nie będzie już rozegrany to drugą drużyną, która przejdzie będzie KuCaK GejmerS ponieważ uzyskali 17pkt. w swoim meczu.

Sprawa jasna. Pozdrawiam.

Dodaję jeszcze, że od dziś do 24 stycznia nie będę miał dostępu do internetu. Powód: Obóz treningowy. Wszystkie obowiązki na ten czas przejmuje FFFF.

Użytkownik Webber edytował ten post 16 stycznia 2009 - 02:04

• 0

#206 KZq

KZq

Szeregowy

• Recruit
  • Pip
  • 31 postów
  • Ską…d:Bytom

Napisano 16 stycznia 2009 - 06:21

Słuszna decyzja..

w 100% sie zgadzam z blajndem
  • 0

#207 will

will

Pułkownik

• Vip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 16 stycznia 2009 - 08:30

W grupie A, B i D mamy liderów, którzy mają już zagwarantowane wyjście z grupy. W grupie C mamy rozegrany tylko jeden mecz. 3 punkty ma drużyna KoNioBijcy TAWERNY. Jeżeli żaden mecz nie będzie już rozegrany to drugą drużyną, która przejdzie będzie KuCaK GejmerS ponieważ uzyskali 17pkt. w swoim meczu.

w grupei D lider ktory ma zagwarantowany? slucham? nie wydaje mi sie;] jesli smoke hard go pro wygraja ze skladem Milczara i My wyrgamy ze skaldem Bjszopa to 3 teamy mama po 6 pktow.. i wtedy nic pewnego kto wychodzi.. wiec prosze mi tu nikogo nie wywolywac przed koncem meczy kto wychodzi ;)
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#208 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 17 stycznia 2009 - 02:10

w grupei D lider ktory ma zagwarantowany? slucham? nie wydaje mi sie;] jesli smoke hard go pro wygraja ze skladem Milczara i My wyrgamy ze skaldem Bjszopa to 3 teamy mama po 6 pktow.. i wtedy nic pewnego kto wychodzi.. wiec prosze mi tu nikogo nie wywolywac przed koncem meczy kto wychodzi ;)

Zgadza się.
Taki układ nie tylko u nas w grupie występuje. Choćby w grupie A jest podobnie - w inne nie patrzyłem.
Jeśli 3 drużyny zdobędą po 6 pkt, a faktycznie ma się turniej odbywać jak w piłkarskich ME, to za pewne o awansie będą decydowały najpierw mecze bezpośrednie, a jeśli one nie dadzą rozstrzygnięcia, to różnica punktów z wygranych i przegranych rund (dlatego też mówiłem innym, żeby nie oddawali ostatnich rund przy przegranym już meczu, bo każdy punkt za rundę może być cenny).

Użytkownik MilczaR edytował ten post 17 stycznia 2009 - 02:11

• 0
Czas nagradza cierpliwych.

---

Dołączona grafika

---

#209 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 09:39

Wszystkie drużyny, które nie rozegrały swoich meczów, mają dodatkowe 2 dni, aby spotkania się odbyły, w przeciwnym wypadku zostaną anulowane.
  • 0
Dołączona grafika

#210 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 09:26

Z lekkim opóźnieniem podaję pary ćwierćfinałowe (chciałem, żeby drużyny rozegrały swoje zaległe mecze, ale gdzie tam by się komuś chciało ruszyć) :

1. 4fun vs Neozdrada gejming
2. Bułka Team vs Dildo meisters
3. nO StreS vs Pogromcy Kasztanów
4. Nazwa Teamu vs Smoke Hard Go Pro

Szczegóły znajdziecie na http://www.puchartawerny.feen.pl

Wszystkie nierozegrane mecze zostały anulowane bądź zweryfikowane jako walkowery, na rozegranie ćwierćfinałów macie tydzień czasu, zgłaszać się po serwer do mnie, gdyż Webbera nie ma od jakiegoś czasu, a wraca dopiero 24ego stycznia.

Gratuluję drużynom które uzyskały awans!

Użytkownik FFFF edytował ten post 21 stycznia 2009 - 09:44

• 0
Dołączona grafika

#211 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 11:48

Termin rozgrywania meczy ćwierćfinałowych upływa za 3 dni, a został mi zgłoszony tylko jeden mecz (sobota o 12.00). Kapitanów proszę o mobilizacje i rozegranie meczy w terminie! Zaczęliśmy tą zabawę, to pokażcie, że potraficie ją skończyć.
  • 0
Dołączona grafika

#212 czapka style

czapka style

Sierżant

• Member
  • PipPipPipPip
  • 398 postów
  • Ską…d:Kalisz

Napisano 23 stycznia 2009 - 03:29

spoko loko nasz mecz odbedzie sie w pon bo jedynie tak mi pasuje ;) ewentualnie moze w niedziele ale to tak na 50% wiec ;) nie boj sie Panie wielebny organizatorze bedzie dobzie;)
  • 0

#213 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 03:56

po doświadczeniach z rozgrywkami grupowymi wole 'dmuchać na zimne' Czapka i nie ma się co dziwić. Tylko jak termin ustalicie to dajcie znać chociaż dzień wcześniej żebym serwer zaklepał to będzie pewność, że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik :]
  • 0
Dołączona grafika

#214 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 05:11

To jeszcze termin nie ustalony? Snifer miał się odezwać do mM z naszymi propozycjami (licząc od dzisiaj, przez jutro, niedzielę i poniedziałek).
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#215 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 05:36

Tylko Bl1nd skontaktował się ze mną w sprawie swojego meczu (sobota o 12.00), wiem jak wygląda sytuacja u Bodzia (team przeciwny wiecznie nieobecny, problemy Susła), a u reszty póki co głucha cisza, zero kontaktu ze mną.
  • 0
Dołączona grafika

#216 mJm

mJm

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 863 postów
  • Ską…d:Kielce

Napisano 23 stycznia 2009 - 08:42

Snifer się ze mną skontaktował MilczaR już pisałem o tym z ric0 i mówi ze pasuje mu w sobotę jeszcze tylko czapka niech zapewni iż ma czas i gramy...
  • 0
jazda, jazda, jazda, jazda!!...

Dołączona grafika

#217 Dejdaaa

Dejdaaa

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 600 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 24 stycznia 2009 - 08:03

I znowu trzeba czekać niech webber szybciej wraca i tabelki mi ogarnie bo nie wiem co sie dzieje... :mellow: ta tabelka na półfinały z kim potem sie gra jak ktoś był z 2 pary z 3 para czy z 1 :/ ?

Ps: Thx za uwagę :)
  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafika

#218 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 24 stycznia 2009 - 11:09

1 para ćwierćfinałowa vs 3 para ćwierćfinałowa
2 para ćwierćfinałowa vs 4 para ćwierćfinałowa

W roli wyjaśnienia.

Wam przypada zwycięzca 4 pary ćwierćfinałowej.
  • 0
Dołączona grafika

#219 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 24 stycznia 2009 - 05:59

Snifer się ze mną skontaktował MilczaR już pisałem o tym z ric0 i mówi ze pasuje mu w sobotę jeszcze tylko czapka niech zapewni iż ma czas i gramy...

Kolejny dowód zamotania podczas ustawiania meczy.
Wszystko jest tak jak napisałeś mM, ale szkoda, że nie mam screena, bo Snifer pisząc te słowa wstawił PONIEDZIA?EK, a nie SOBOT? do zdania.
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#220 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • 3 378 postów

Napisano 25 stycznia 2009 - 05:02

odnośnie spraw technicznych turnieju, to kapitanów drużyn posiadających rcona na serwerze proszę o nie zmienianie hasła na jakieś niestandartowe, tylko zostawić cw, pcw, esl, cw12 coś takiego, taka mała prośba właściciela serwera.
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3