Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co powiecie na "Puchar Tawerny"? - Dyskusja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
231 odpowiedzi w tym temacie

#161 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 08:50

Mecz byl rozgrywany na serwerze Shatana, wczesniej tez tam gralismy, FFFF o tym wiedzial i problemow nie bylo !
Zgodzilismy sie, aby w druzynie Scara zagral inny gracz. Przeciez to turniej 4fun, co nam zalezalo, bac sie porazki ? Lepiej zeby Scar oddal w/o albo gral we 2 ? Przeciez tu sie gra, aby pograc ze znajomymi z serwera Tawerna TP a nie o zlote kalesony !!!
  • 0

#162 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 10 stycznia 2009 - 08:56

Nie wiem ScaR czy Ty jesteś z tej przegranej czy wygranej drużyny, bo nie znam waszej grupy dokładnie, ale na pewno odnosiłem się do waszego meczu.

edit: doszło do nieporozumienia z mojej strony...
odnosiłem się w każdym razie do tego meczu Sylvo

Jak mi wiadomo przegrani w meczu (Sylvo) nie byli skłonni zaakceptować wyniku.

-
No to prosto odpowiem, że to nie było do Ciebie ScaR.
Aczkolwiek wy ScaR postąpiliście podobnie.
Braliście kiedyś udział w przedsięwzięciach zorganizowanych? Bo jak widzę nie potraficie się dostosować do reguł gry.

Użytkownik MilczaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:03

• 0
Czas nagradza cierpliwych.

---

Dołączona grafika

---

#163 Michał Webber Oszust Rurański

Michał Webber Oszust Rurański

OSZUST

• Member
  • PipPipPip
  • 130 postów
  • Ską…d:Wrocław

Napisano 10 stycznia 2009 - 08:56

Mecz zaakceptowany, regulamin zmieniony. Wszystkie zbędny posty nie na temat będą usuwane.
Wszystko w regulaminie pisze, ja jeszcze z FFFF i Shatanem uzgodnię co do serwera i powiadomię was w najbliższym czasie na forum.
  • 0

#164 KZq

KZq

Szeregowy

• Recruit
  • Pip
  • 31 postów
  • Ską…d:Bytom

Napisano 10 stycznia 2009 - 08:58

yyyy MilczaR .. my(druzyna Bodzia) niejestesmy w grupie sylvo ani niegralismy z nimi hyh cos ci sie pomieszalo ;D

OGJEN! ;D
  • 0

#165 ScaR

ScaR

Troll

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów
  • Ską…d:Poznań

Napisano 10 stycznia 2009 - 09:02

Zgadzam się z kolegą wyżej, zresztą tak jak mówiłem Bodziowi jeżelibyśmy nie zagrali tego meczu dzisiaj to by się on w ogóle nie odbył. Ja kończe z grą w csa więc mi to było obojętne czy zagramy 1v3 i dostanemy do 0 czy wygramy do 0, bo i tak już dalej nie będę grał w turnieju.
Zresztą nie wiem na kij robisz problemy webber skoro, Bodziu się zgodził na innego gracza, Szatan się zgodził na użyczenie serwa oraz ja i Bodziu zaakceptowaliśmy wyniki. Do tego screeny są...

I nie pierdziel mi o kulturze, bo z Bodziem się nawzajem nie lubimy,a mogliśmy rozmawiać i grać bez złośliwości czy wyzwisk. Po prostu z nim się idzie dogadać to samo z FFFF, tylko Ty jakieś dziwne problemy robisz, i tak jak napisałem Ci na gg. Inicjatywa z turniejem była dobra, ale mogłeś się zapytać kogoś kto ma pojęcie o tym jak to zrobić a nie jakieś dziwne pkt w regulaminie robić ;o

EDIT:
@Milczar, ja od razu napisałem że akceptuje mecz, webber zaczął p*****ić za przeproszeniem o jakichś -3 pkt dal obu drużyn (wtf? ;o)

Użytkownik ScaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:04

• 0
Kto się c*pą urodził mężczyzną nie umrze

Dołączona grafika

Nowy H@ Tawerny :D
Dołączona grafika

#166 Michał Webber Oszust Rurański

Michał Webber Oszust Rurański

OSZUST

• Member
  • PipPipPip
  • 130 postów
  • Ską…d:Wrocław

Napisano 10 stycznia 2009 - 09:06

ScaR, wszystkie punkty w regulaminie zostały zaakceptowane nie tylko przez mnie.
Każdy dobrze wie jak pachnie kulturą od Ciebie więc pozwolę sobie nie skomentować tego co piszesz.
Temat na dziś zamknięty. Cześć.

.. i sorry Scar ale nie rozmawiam z osobami z poziomem kultury -1.

Użytkownik Webber edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:08

• 0

#167 ScaR

ScaR

Troll

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów
  • Ską…d:Poznań

Napisano 10 stycznia 2009 - 09:12

Pachnie jak pachnie, kąpałem się popołudniu ;X
No cóż ja jestem bezpośredni, i jak ktoś mnie wk***ia to mu mówię, że mnie wk***ia, a nie eloe elo 3 20 spoko jou ziom, a za plecami co innego.
Ale co to ma do rzeczy, ze ktoś tam oprócz Ciebie je zaakceptował skoro są bezsensu ? W sejmie też wiele ustaw jej przegłosowywanych, a są bez sensu ;x

Oj, plose rosmawiaj ze mno, bo sie poplace bu bu bu ;(
Widzisz, ja problemów z kulturą nie mam(no może na serwie czasem hehe), ale jak jesteś ograniczony to nie będę miły dal Ciebie.

Użytkownik ScaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:14

• 0
Kto się c*pą urodził mężczyzną nie umrze

Dołączona grafika

Nowy H@ Tawerny :D
Dołączona grafika

#168 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 378 postów
  • Ską…d:Częstochowa

Napisano 10 stycznia 2009 - 09:16

skończcie już głupią dyskusje, miało być trochę inaczej. Atmosfera, organizacja wszystko miało być inne, ale dla Was to i to za wysokie wymagania..
  • 0
Dołączona grafika

#169 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 09:40

yyyy MilczaR .. my(druzyna Bodzia) niejestesmy w grupie sylvo ani niegralismy z nimi hyh cos ci sie pomieszalo ;D

OGJEN! ;D

Po prostu za dużo faktów na raz do mnie dotarło i się pogubiłem, ale na pewno miałem na myśli właśnie ten mecz, gdzie przegrany nie zgodził się na akceptację odbytego meczu.
Ale poprawiłem się tam w EDIT.

skończcie już głupią dyskusje, miało być trochę inaczej. Atmosfera, organizacja wszystko miało być inne, ale dla Was to i to za wysokie wymagania..

Dokładnie. O to mi chodzi między innymi w moich postach.

Nie miałem na celu was obrazić czy coś. Chciałem skłonić tylko do myślenia, bo przecież to co odbyło się w tym meczu Sylvo to nie ma rozumu.

Turniej jest dla zabawy, a regulamin sprawia, że zabawa jest ciekawsza. Zamiast się do niego dostosować, to stwarzacie problemy.

Użytkownik MilczaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:45

• 0

---

Dołączona grafika

---

#170 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 09:44

Przypomne wam jedna rzecz. Kiedys dawno dawno temu byl turniej zorganizowany przez Scara. Nie pamietam czy gdalismy w finale czy gdzie, ale bylem z Quitem Willem w team. Gralismy wlasnie chyba final z druzyna BLookersa. W trakcie meczu blookersowi padl internet, wg regulaminu nie mogli grac we 2 i mieli 15 minut pauzy. Po 15 minutach Blookers nie wrocil, tylko tam po 20, ale Quit chcial walkowera, bo jak to, wg regulaminu czas minal. Po akcji, na forum H@ i inny grace pisali "Regulamin regulaminem, gracie z kolegami, albo ze znajomymi z serwera". No to tyle chcialem dodac, nie szukam dziury w calym, robcie co chcecie, nie postapilismy jak Konio i Sylvo. U nas wszystko bylo fair wobec druzyny przeciwnej, kazdy sie zgodzil, a teraz raptem REGULAMIN i wielka afera, bo laskawie Bodziuuuu nie powiadomil Webbera o tym ze ma zamiar grac. Rob co chcesz gosciu. jak tak wyglada turniej 4fun dla GRACZY tawerny to spoko.
Pozwolilismy dla Scara na zmiane gracza, bo albo by grali we 2, albo oddali by walkower. A po cholere komu walkower, gramy dla zabawy, przeciez moglismy miec walkower i wyjsc normalnie z grupy, ale wolelismy zagrac, nawet jezeli Scar mial zalatwic jakiegos ogarniatora.
Tak i czekam teraz na posty osob wyrwanych nie wiadomo skad ze to serwer 4fun i robie problemy. Zwazajac na sytuacje to problem tworzy Webber, ale co tam, czytac chyba umiecie.

Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:49

• 0

#171 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 09:52

dokladnie

to ja sobie za siebie wrzuce jakiegos pro elo hajta i moj team jeszcze z grupy wyjdzie ;D

caly turniej byl naprawde zabawa gdy gralo sie w tych losowanych teamach... jesli dopuszczacie zmiany to ja lece szukac jakiegos hajta ++ ktory sam 3 rozwala bez straty hp/armora

Ale zwróć uwagę Kornik, że taka zmiana jest dopuszczalna tylko i wyłącznie wtedy, kiedy wszyscy się na to zgodzą. Zmiana
taka może wypaść, jeśli kogoś od was zabraknie. Jeśli nikt się nie zgodzi, to gracie we 2.

Ja sam jestem gotów grać nawet sam na 3, jeśli moi nie stawią się na mecz w wyznaczonym terminie.

A co do regulaminu z tamtego turnieju, o którym pisze Bodzio, to dziwi mnie jak można wymyślić, że we 2 nie można grać. Przecież drużyna to drużyna, nieważne czy cała czy w osłabieniu.

Użytkownik MilczaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:54

• 0

---

Dołączona grafika

---

#172 sylwacz93

sylwacz93

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 164 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 10:03

Ale zwróć uwagę Kornik, że taka zmiana jest dopuszczalna tylko i wyłącznie wtedy, kiedy wszyscy się na to zgodzą.

my nawet o tym nie widzieliśmy że organizator z koniami sobie ustalili zmianę czy to fair?
a skoro ustalił zmianę to czemu nie wziął normalnego serwera skoro juz rozmawiali o meczu?

Użytkownik sylwacz93 edytował ten post 10 stycznia 2009 - 10:04

• 0

#173 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 10:07

Tego tematu nie poruszajcie ze mną, bo nie jestem organizatorem. Jednak jak wiem, to Konio zmienił gracza bez wiedzy organizatora. Wszystko zaczyna się układać w logiczną całość. Czy tak czy siak mecz ma się odbyć ponownie z przynajmniej dwóch uzasadnionych powodów.

Użytkownik MilczaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 10:07

• 0

---

Dołączona grafika

---

#174 XaeL

XaeL

Szeregowy

• Recruit
  • Pip
  • 29 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 10:14

no my też graliśmy z pytonami i u nich nie grał głosu , to wbił za niego jakiś damianek którego nawet nie znam ani z forum ani z servera , ale jakoś przytakneliśmy na to i accept.. jakby to nie było 4fun to normalnie bym się kłocił , ale to juz przeszłośc . Ale własnie owy damianek nas w większości powystrzelał.... i wynik jest jaki jest
  • 0

#175 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 10 stycznia 2009 - 10:23

Skoro turniej jest for fun
Skoro druzyny sie dogadaly
Skro grali to to gdzie jeszcze jest problem?

Zagrali przegrali a teraz szukaja dziury w calym?
Kto kazal grac? Zagrali na czuja - a nuz sie uda jak nie to sie wykrecimy regulaminem czy jak? Ja osobiscie uwazam ze skoro druzyny sie dogadaly to jak dla mnie mogly sobie wypisac wynik na drodze losowania.

Dogadali się, zagrali wiec teraz cisza i przyjac wynik z honorem
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#176 KoNiO

KoNiO

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 028 postów
  • Ską…d:Gorny Sląsk

Napisano 10 stycznia 2009 - 10:34

sylwia nie placz juz dzisiaj na servie sie pytalem ciebie kiedy macie czas nie doczekalem sie odpowiedzi i robisz to juz ponownie bedziemy grac 2 raz przyjelismy to do wiadomosci juz napisze do pytonga on ustali termin

milczar nie konio zmienil tylko pytong i wiedzial o tym webber a jak z tym serverem wyszlo to nie wiem moim zdaniem skoro gramy jeszcze raz to nie ma sensu dyskutowac w tej sprawie

xael glosu sie nie stawil na mecz mimo ze dalem mu info na gg rano po 12 ze o 20 gramy odpisal ok to bylem pewny ze rozumie po meczu kornik do mnie pisze z pretensjami ze co my sobie myslimy ze glosu zadnego infa nie ma glosa nawet na godzine przed meczem nie bylo na stimie bo siedzialem przed kompem i kampilem na niego czekalismy jeszcze na servie i ustalilsmy na servier z innymi ze damianek znowu zastepuje kogos z naszego timu

reasumujac moze jak brakuje jednego gracza to admin przydziela kogos kto chce grac obojetnie kto obojetne czy bierze udzial w turnieju czy nie mowicie ze damianek damianek skan wielki pro whuacz NIE TO JA DALEM MU INFO W TEJ PODEJRZANEJ SYTUACJI ZE ZESKANOWAL WORMSA Z GORNEGO BSA (NUKE) NA DWORZE

edit w tym problem owis ze sylwia nie moze pogodzic sie z porazka i regulamin jest po jej stronie swoja droga scar ma racje durrrrny punkt regulaminu kaze nam grac z sylwia 2 raz

Użytkownik KoNiO edytował ten post 10 stycznia 2009 - 10:36

• 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

AVEEE

#177 mJm

mJm

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 863 postów
  • Ską…d:Kielce

Napisano 10 stycznia 2009 - 10:35

to jest puchar 4fun wiec nie robcie takich scen przegrana to przegrana i tyle gg :] liczy sie zabawa :)))
  • 0
jazda, jazda, jazda, jazda!!...

Dołączona grafika

#178 sylwacz93

sylwacz93

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 164 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 11:12

konio po 1. Jak mogłeś się mnie pytać na serwie kiedy gramy skoro ani ja ani inni gracze cię nie słyszeli?(zapytaj choćby zcv'a, on też cie nie słyszał)
2. Umiem przegrywać, ale skoro wy podmieniacie gracza nie informując przeciwnej drużyny o tym to to jest nie fair, postaw się na moim miejscu i mówiąc "mam dobry serwer do turnieju" masz na myśli serwer bez cfg z ogrom ping?

Użytkownik sylwacz93 edytował ten post 10 stycznia 2009 - 11:13

• 0

#179 KoRniK

KoRniK

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 069 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 11:50

Ale zwróć uwagę Kornik, że taka zmiana jest dopuszczalna tylko i wyłącznie wtedy, kiedy wszyscy się na to zgodzą. Zmiana
taka może wypaść, jeśli kogoś od was zabraknie. Jeśli nikt się nie zgodzi, to gracie we 2.

Ja sam jestem gotów grać nawet sam na 3, jeśli moi nie stawią się na mecz w wyznaczonym terminie.

A co do regulaminu z tamtego turnieju, o którym pisze Bodzio, to dziwi mnie jak można wymyślić, że we 2 nie można grać. Przecież drużyna to drużyna, nieważne czy cała czy w osłabieniu.

sorry nie ogarniam dzis nic post wogule byl bez sensu bo nie doczytalem/nie przeczytalem postow niektorych dlatego dalem go do kasacji
  • 0
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#180 wodny

wodny

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 426 postów

Napisano 11 stycznia 2009 - 10:27

no taaaaaak!!!! gramy "4fun" to walic regulamin -_-....a wystarczylo napisac do webbera prywatna poczta zeby wszedl na serverek shatana i zobacczyl czy nadaje sie do gry, a nadaje sie bo razem z shatanem i ja go wykupilem wiec trzeba bylo pisac do mnie to bym wszystko tam posprawdzal. a jak #HA i #FF tworzyli TAWERNE to tez wszystko bylo 4fun do czasu kiedy RahH napisal nasz "swiety" regulamin :D.....luuudzieeee jak jest jakis regulamin to trzeba sie do niego dostosowac czy to takie trudne?? a jak sie do niego dostosujemy to nie bedzie problemow!!!!
  • 0
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1