Co powiecie na "Puchar Tawerny"? - Dyskusja
Napisano 10 stycznia 2009 - 08:50
Zgodzilismy sie, aby w druzynie Scara zagral inny gracz. Przeciez to turniej 4fun, co nam zalezalo, bac sie porazki ? Lepiej zeby Scar oddal w/o albo gral we 2 ? Przeciez tu sie gra, aby pograc ze znajomymi z serwera Tawerna TP a nie o zlote kalesony !!!
Napisano 10 stycznia 2009 - 08:56
edit: doszło do nieporozumienia z mojej strony...
odnosiłem się w każdym razie do tego meczu Sylvo
Jak mi wiadomo przegrani w meczu (Sylvo) nie byli skłonni zaakceptować wyniku.
-
No to prosto odpowiem, że to nie było do Ciebie ScaR.
Aczkolwiek wy ScaR postąpiliście podobnie.
Braliście kiedyś udział w przedsięwzięciach zorganizowanych? Bo jak widzę nie potraficie się dostosować do reguł gry.
Użytkownik MilczaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:03
Napisano 10 stycznia 2009 - 08:56
Wszystko w regulaminie pisze, ja jeszcze z FFFF i Shatanem uzgodnię co do serwera i powiadomię was w najbliższym czasie na forum.
Napisano 10 stycznia 2009 - 08:58
OGJEN! ;D
Napisano 10 stycznia 2009 - 09:02
Zresztą nie wiem na kij robisz problemy webber skoro, Bodziu się zgodził na innego gracza, Szatan się zgodził na użyczenie serwa oraz ja i Bodziu zaakceptowaliśmy wyniki. Do tego screeny są...
I nie pierdziel mi o kulturze, bo z Bodziem się nawzajem nie lubimy,a mogliśmy rozmawiać i grać bez złośliwości czy wyzwisk. Po prostu z nim się idzie dogadać to samo z FFFF, tylko Ty jakieś dziwne problemy robisz, i tak jak napisałem Ci na gg. Inicjatywa z turniejem była dobra, ale mogłeś się zapytać kogoś kto ma pojęcie o tym jak to zrobić a nie jakieś dziwne pkt w regulaminie robić ;o
EDIT:
@Milczar, ja od razu napisałem że akceptuje mecz, webber zaczął p*****ić za przeproszeniem o jakichś -3 pkt dal obu drużyn (wtf? ;o)
Użytkownik ScaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:04
Nowy H@ Tawerny
Napisano 10 stycznia 2009 - 09:06
Każdy dobrze wie jak pachnie kulturą od Ciebie więc pozwolę sobie nie skomentować tego co piszesz.
Temat na dziś zamknięty. Cześć.
.. i sorry Scar ale nie rozmawiam z osobami z poziomem kultury -1.
Użytkownik Webber edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:08
Napisano 10 stycznia 2009 - 09:12
No cóż ja jestem bezpośredni, i jak ktoś mnie wk***ia to mu mówię, że mnie wk***ia, a nie eloe elo 3 20 spoko jou ziom, a za plecami co innego.
Ale co to ma do rzeczy, ze ktoś tam oprócz Ciebie je zaakceptował skoro są bezsensu ? W sejmie też wiele ustaw jej przegłosowywanych, a są bez sensu ;x
Oj, plose rosmawiaj ze mno, bo sie poplace bu bu bu ;(
Widzisz, ja problemów z kulturą nie mam(no może na serwie czasem hehe), ale jak jesteś ograniczony to nie będę miły dal Ciebie.
Użytkownik ScaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:14
Nowy H@ Tawerny
Napisano 10 stycznia 2009 - 09:16
Napisano 10 stycznia 2009 - 09:40
yyyy MilczaR .. my(druzyna Bodzia) niejestesmy w grupie sylvo ani niegralismy z nimi hyh cos ci sie pomieszalo ;D
OGJEN! ;D
Po prostu za dużo faktów na raz do mnie dotarło i się pogubiłem, ale na pewno miałem na myśli właśnie ten mecz, gdzie przegrany nie zgodził się na akceptację odbytego meczu.
Ale poprawiłem się tam w EDIT.
skończcie już głupią dyskusje, miało być trochę inaczej. Atmosfera, organizacja wszystko miało być inne, ale dla Was to i to za wysokie wymagania..
Dokładnie. O to mi chodzi między innymi w moich postach.
Nie miałem na celu was obrazić czy coś. Chciałem skłonić tylko do myślenia, bo przecież to co odbyło się w tym meczu Sylvo to nie ma rozumu.
Turniej jest dla zabawy, a regulamin sprawia, że zabawa jest ciekawsza. Zamiast się do niego dostosować, to stwarzacie problemy.
Użytkownik MilczaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:45
Napisano 10 stycznia 2009 - 09:44
Pozwolilismy dla Scara na zmiane gracza, bo albo by grali we 2, albo oddali by walkower. A po cholere komu walkower, gramy dla zabawy, przeciez moglismy miec walkower i wyjsc normalnie z grupy, ale wolelismy zagrac, nawet jezeli Scar mial zalatwic jakiegos ogarniatora.
Tak i czekam teraz na posty osob wyrwanych nie wiadomo skad ze to serwer 4fun i robie problemy. Zwazajac na sytuacje to problem tworzy Webber, ale co tam, czytac chyba umiecie.
Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:49
Napisano 10 stycznia 2009 - 09:52
dokladnie
to ja sobie za siebie wrzuce jakiegos pro elo hajta i moj team jeszcze z grupy wyjdzie ;D
caly turniej byl naprawde zabawa gdy gralo sie w tych losowanych teamach... jesli dopuszczacie zmiany to ja lece szukac jakiegos hajta ++ ktory sam 3 rozwala bez straty hp/armora
Ale zwróć uwagę Kornik, że taka zmiana jest dopuszczalna tylko i wyłącznie wtedy, kiedy wszyscy się na to zgodzą. Zmiana
taka może wypaść, jeśli kogoś od was zabraknie. Jeśli nikt się nie zgodzi, to gracie we 2.
Ja sam jestem gotów grać nawet sam na 3, jeśli moi nie stawią się na mecz w wyznaczonym terminie.
A co do regulaminu z tamtego turnieju, o którym pisze Bodzio, to dziwi mnie jak można wymyślić, że we 2 nie można grać. Przecież drużyna to drużyna, nieważne czy cała czy w osłabieniu.
Użytkownik MilczaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 09:54
Napisano 10 stycznia 2009 - 10:03
Ale zwróć uwagę Kornik, że taka zmiana jest dopuszczalna tylko i wyłącznie wtedy, kiedy wszyscy się na to zgodzą.
my nawet o tym nie widzieliśmy że organizator z koniami sobie ustalili zmianę czy to fair?
a skoro ustalił zmianę to czemu nie wziął normalnego serwera skoro juz rozmawiali o meczu?
Użytkownik sylwacz93 edytował ten post 10 stycznia 2009 - 10:04
Napisano 10 stycznia 2009 - 10:07
Użytkownik MilczaR edytował ten post 10 stycznia 2009 - 10:07
Napisano 10 stycznia 2009 - 10:14
http://es.youtube.co...h?v=k5NeckFacbE - przykro ;f
http://es.youtube.co...feature=related - huahaua
NHL ;D
Napisano 10 stycznia 2009 - 10:23
Skoro druzyny sie dogadaly
Skro grali to to gdzie jeszcze jest problem?
Zagrali przegrali a teraz szukaja dziury w calym?
Kto kazal grac? Zagrali na czuja - a nuz sie uda jak nie to sie wykrecimy regulaminem czy jak? Ja osobiscie uwazam ze skoro druzyny sie dogadaly to jak dla mnie mogly sobie wypisac wynik na drodze losowania.
Dogadali się, zagrali wiec teraz cisza i przyjac wynik z honorem
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 10 stycznia 2009 - 10:34
milczar nie konio zmienil tylko pytong i wiedzial o tym webber a jak z tym serverem wyszlo to nie wiem moim zdaniem skoro gramy jeszcze raz to nie ma sensu dyskutowac w tej sprawie
xael glosu sie nie stawil na mecz mimo ze dalem mu info na gg rano po 12 ze o 20 gramy odpisal ok to bylem pewny ze rozumie po meczu kornik do mnie pisze z pretensjami ze co my sobie myslimy ze glosu zadnego infa nie ma glosa nawet na godzine przed meczem nie bylo na stimie bo siedzialem przed kompem i kampilem na niego czekalismy jeszcze na servie i ustalilsmy na servier z innymi ze damianek znowu zastepuje kogos z naszego timu
reasumujac moze jak brakuje jednego gracza to admin przydziela kogos kto chce grac obojetnie kto obojetne czy bierze udzial w turnieju czy nie mowicie ze damianek damianek skan wielki pro whuacz NIE TO JA DALEM MU INFO W TEJ PODEJRZANEJ SYTUACJI ZE ZESKANOWAL WORMSA Z GORNEGO BSA (NUKE) NA DWORZE
edit w tym problem owis ze sylwia nie moze pogodzic sie z porazka i regulamin jest po jej stronie swoja droga scar ma racje durrrrny punkt regulaminu kaze nam grac z sylwia 2 raz
Użytkownik KoNiO edytował ten post 10 stycznia 2009 - 10:36
Napisano 10 stycznia 2009 - 10:35
Napisano 10 stycznia 2009 - 11:12
2. Umiem przegrywać, ale skoro wy podmieniacie gracza nie informując przeciwnej drużyny o tym to to jest nie fair, postaw się na moim miejscu i mówiąc "mam dobry serwer do turnieju" masz na myśli serwer bez cfg z ogrom ping?
Użytkownik sylwacz93 edytował ten post 10 stycznia 2009 - 11:13
Napisano 10 stycznia 2009 - 11:50
Ale zwróć uwagę Kornik, że taka zmiana jest dopuszczalna tylko i wyłącznie wtedy, kiedy wszyscy się na to zgodzą. Zmiana
taka może wypaść, jeśli kogoś od was zabraknie. Jeśli nikt się nie zgodzi, to gracie we 2.
Ja sam jestem gotów grać nawet sam na 3, jeśli moi nie stawią się na mecz w wyznaczonym terminie.
A co do regulaminu z tamtego turnieju, o którym pisze Bodzio, to dziwi mnie jak można wymyślić, że we 2 nie można grać. Przecież drużyna to drużyna, nieważne czy cała czy w osłabieniu.
sorry nie ogarniam dzis nic post wogule byl bez sensu bo nie doczytalem/nie przeczytalem postow niektorych dlatego dalem go do kasacji
Napisano 11 stycznia 2009 - 10:27