"MÓJ DZIWNY SEN"
Był ciepły,ładny,letni dzień. Postanowiłem wyjść do lasu aby naciąć drzewa na opał.
Przebijając się przez dżunglę w końcu trafiłem do lasu dębowego gdzie w oddali ujrzałem dziwną,straszną,rozmytą postać.
Przetarłem oczy, postać znikła pomyślałem , że to było złudzenie.Postanowiłem iść dalej.
Po chwili meczącego marszu dotarłem do tawerny. Wszedłem do środka, gorąco przywitali mnie Xtyro , Atroth , Marqos12 i Pedosusek . Przysiadłem się do ich stołu.Zaczęli opowiadać fascynujące opowieści jak zabijali ender smoki i withery . Byłem podniecony widokiem tak sławnych bohaterów, a
zarazem trochę zawiedziony , że nie mogę opowiedzieć o swoich historiach , których nie miałem . Wpadłem na pomysł aby zabłysnąć
i opowiedzieć co spotkałem w czasie drogi. Byli zdumieni moją historią , dlatego postanowili wyruszyć ze mną w daleką podróż. Nastała
ciemna i mglista noc . Zapaliwszy pochodnię zamarliśmy bez tchu. Naszym oczom ukazał się legendarny dotąd nie pokonany Herobrine.
Asystowały mu 4 endermany i 2 withery . Poczuliśmy wielki strach, któremu jednak towarzyszyła lekka uciecha , że go spotkaliśmy.
Bohaterowie byli uzbrojeni po zęby jednak ja nic nie miałem. Xtyro dał mi diamentową zbroję wraz z mieczem. Rzuciliśmy się do walki!
Po chwili wszyscy razem zabiliśmy 2 endermany jednak były dwa kolejne.Gdy znalazłem się w środku pola walki pędził na mnie wither.
Wystrzelił swoje bomby przed którymi zrobiłem unik nagle skoczył na niego Xtyro i Pedosusek przecinając go na pół. Drugim witherem zajęli się
Marqos12 i Atroth . Został już tylko on- Przerażający Herobrine ! Otoczyliśmy go i zaczęliśmy go siekać na kawałki. Wyszło na jaw , iż był słaby .
Po tym jak rozpierała nas potężna radość , okazało się że to był tylko mój sen . Wstałem, ubrałem się i poszedłem nakarmić świnki i krówki na mojej
nudnej farmie . Tak między nami to myślę że spotka mnie kiedyś taka przecudowna przygoda , która odmieni moje nudne życie na farmie. KONIEC
moje wypociny xd
a własnie pedosusek ''
wiadanie zostanie wybrane wspólnie przez administratorów minecraft.termin do : 12.08.2012 do godziny 20:30'' nie pomyliły ci się miesiące ?