Popychamy Tawerne o 1 krok dalej.
Napisano 25 lutego 2009 - 03:00

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 25 lutego 2009 - 03:58
Napisano 25 lutego 2009 - 04:05
Gdybyście pisali do jakiejs firmy to ktoś musiałby zrobić tą nazwe, logo itp a ja bym to wrzucił na swoj serwer, ustawil i porobil screeny (wymiary i inne parametry jakie musi spelniac obrazek podam jesli ktoś pomyslem sie zainteresuje, sam w takie rzeczy sie nie bawie bo moja znajomość grafiki sie zaczyna i konczy na paincie ^^).
wyglądałoby to mniej wiecej tak (ofc robiłem w paincie x] )
Załączone pliki
Użytkownik ulti edytował ten post 25 lutego 2009 - 04:24
Napisano 25 lutego 2009 - 05:40

Napisano 25 lutego 2009 - 06:20

Napisano 25 lutego 2009 - 06:40
@will jesli chodzi o wielkość to takie wieksze dałbym tylko na respach (z jednej strony nie przeszkadza podczas gry a z drugiej kazdy zobaczy przy respieniu), a adres forum można byłoby wcisnąc jeszcze w takich miejscach jak np srodek d2 nad drzwiami tak dosc wysoko (nie chce mi sie teraz screena szukac jak to wyglada).
Napisano 26 lutego 2009 - 08:10
jak sponsor TT dostarczy man jakiś baner to go umieścimy. można też dac coś naszego, ale musiałby ktoś to zrobić.
Napisano 05 marca 2009 - 04:49
Chodzi tu ogólnie o te logo z "wyślij sms". Mianowicie jakieś 2 lata temu pisałem do Valve jak to jest z tymi reklamami na serwerach i czy w ogóle można je umieszczać. Dostałem odpowiedź, która bardzo mnie zdziwiła. Otóż nie zezwalają oni na rozmieszczenie takich reklam. Oczywiście nie są w stanie sprawdzić każdy serwer, oraz czy są na nich takowe reklamy, tym bardziej zakładanie z ich strony spraw w polskim sądzie jest dla nich bardzo uciążliwe (czas oczekiwania). Trochę tutaj mam obawy, że przy takiej reklamie, na której możecie zarobić będą większe problemy jeżeli ktokolwiek doniesie, że coś takiego istnieje na waszym serwerze. Radziłbym dowiedzieć się dokładnie jak to jest z tymi obrazkami, reklamami itp wstawianymi na mapy. Może od tamtego czasu coś się zmieniło.Ja swoj pomysł przedstawilem tylko paru osobom ale moge pokazac tez...
Co do TT i sponsora.
Przyznaję, że niezła robota. Ktoś włożył sporo wysiłku, żeby to załatwić, ale macie 1 wielki problem. Moim zdaniem drużyna TT nie podoła celowi, a mianowicie osiągnięcie sukcesów. Na sukces składa się przede wszystkim wygrana na LAN'ie (zajęcie minimum 3 miejsca), więc gracze odrazu powinni zadeklarować czy będą mogli jeździć w Polskę, żeby zagrać na jakiejś imprezie. Dalej (podkreślam, że to moje zdanie) nie widzę przyszłośći drużyny TT, tym bardziej jeżeli miała by się składać z graczy FFAm, chyba że podstawowa drużyna ma już jakieś osiągnięcia typu: minimum TOP20ESL, lub inne dobre ligi internetowe (jeżeli takie istnieją). Jednym słowiem wziąłbym się bardzo za organizację całej drużyny i wszystko poustalał na początku, żeby nie było rozczarowania... i żeby nie stracić tego, na co ktoś już zapracował. Wszystko jest do osiągnięcia.
Napisano 05 marca 2009 - 05:08
Aha i jeszcze coś - mógłbym pomóc w założeniu strony www oraz jakiś innych reklam. Ogólnie rzecz biorąc mówcie co chcecie a Ja się dowiem czy coś takiego może wypalić.
No i coś co nie jest pewniakiem ale jeżeli się wysilę to MOŻE mogę coś załatwić. Chodzi mi o reklamę na większą skalę w TV czy choćby nawet w jakiejś gazecie. Jeżeli np. Owi wyrazi chęć na coś takiego to spróbuję coś zorganizować ;].
Użytkownik Tr4c3R edytował ten post 05 marca 2009 - 05:10

Napisano 05 marca 2009 - 07:55

Cenimy sobie inicjatywy, ale więcej konkretów

Napisano 05 marca 2009 - 08:05

Użytkownik aqa edytował ten post 05 marca 2009 - 08:07
Napisano 06 marca 2009 - 10:55
Najlepiej, żeby to był Owi albo Tyro albo inna osoba, które potrafiłaby obiektywnie i z prawdą zaprezentować plany dotyczące rozbudowy Tawerny. Jak wybierzecie taką osobę, to niech do mnie na GG napisze i podam numer kolegi.
Przy okazji chciałem przeprosić graczy TT za ten ostatni wypad z dwoma dywizjami. Owszem, pośpieszyłem się ale chcę sprostować, że nikogo nie chciałem obrazić, chociaż nie ukrywam, że skład Blooda w Tawernie Team bardziej mi się widzi.
Już wczoraj rozmawiałem z FFFF i niestety doszło do szefa to co się aktualnie dzieje ze składem Tawerny Team i po ciężkiej rozmowie w pracy postawił sprawę jasno, że pieniądze na serwery będą dopiero gdy wszystkie sprawy TT będą czarno na białym.
To tyle na razie, jak będę wiedział coś nowego to na pewno napiszę.
Napisano 06 marca 2009 - 12:21
Napisano 06 marca 2009 - 12:59

Napisano 06 marca 2009 - 01:04
Temat jest wtedy fajny jak się ktoś z kimś pokłóci. Wtedy jest zainteresowanie.

Napisano 06 marca 2009 - 02:15
Apropos moja wiedza o tworzniu stron = max prowadzenie bloga , no moze jakas szate z gotowych na serwer wrzucic umiem i tam pouzupelniac popodpisywac podstrony= czyli >=1, wiec ja nie stworze dobrej stronki.
Do puty do puki nie wezmie, ktorys z was nie przedstawi realnie tego wszystkiego wielu z nas ma zwiazane rece, jak cel jest w tym, ze ja bede biegal i pytal, jak potencjalnie zainteresowana osoba poczyta tylko forum na ktorym ostatnio grzmi.
Takze zdecydujcie sie, strona powstanie w realnym okresie czasu? Nie, to prosze mi napisac oferte ladnie zdeklarowaną co oferuje sie itp. Podpisac sie pod tym Panowie h@ a ja pobiegam puki co "ja" moge tylko czytac ciagle te marudzenia jakie ostatnio wypelniaja te forum , normalnie gorzej niz z babami na ciocie. Forum nostalgiczne wszyscy sie obrazaja, albo marudza jakie to polskie...
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!
Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================
Napisano 06 marca 2009 - 02:20
a kto powiedzial ze my sie deklarujemy na jakies strony. Ja sobie tam cos po cichu dzialam, ale czy to bedzie i na kiedy czy nie to juz inna sprawa.
Sytuacja obecna jest taka jaka jest i do tej sytuacji trzeba zaczac dzialac.

Napisano 06 marca 2009 - 02:25