Mysle ze jest takich osob miliardy
Co najmniej "odważnie" powiedziane.
To że gra "miliardy" (w domyśle - mnóstwo), nie oznacza, że mamy to uznać za "normalkę"
To czy "dawał info" czy też nie, to raczej kiepsko będzie udowodnić, bo "demka z VT" ani z innego komunikatora głosowego nam raczej nie dacie.
Wina jest - teraz trzeba ponieść jej konsekwencje. Zbanowanie go na Waszym serwerze raczej średnio pociesza osoby biorące udział w tym turnieju, bo np gracze serwera Rutex Śląsk przegrali mecz - z cziterem. Czy teraz byłoby fair względem nich tak po prostu o tym zapomnieć i puścić mecze dalej bez udziału samego czitera? Nie sądzę.
Mam nadzieję, że Administracja Tawerny nie ośmieszy się przed społecznością pozostałych serwerów pobłażliwe traktując drużyny w których grały osoby na "dopalaczach".
Z poważaniem,
SerNick
//EDIT:
Ktos piszac ze jest u nas w bl nie wiem skad ma takie informacje ale jest w bledzie nie jest i nie byl
Dabroz jako były członek bl
Tak pisze przedstawiciel Waszego BL na Waszym (SN) forum w temacie podanym powyżej (dabroz-vt5005.htm#86935). Tak więc ustalcie tam między sobą czy w końcu był, czy też nie był
W tymże temacie przedstawiciel Waszego (SN) BL pisze również tak:
nie ma co opisywac ogladalem na wh bardzo prawdopodobne na takim jak on ma pierwsza akcja w ct mowie za siebie przykro mi to stwierdzic ale w meczu byl odpalony.
//koniec EDIT'u
Użytkownik SerNick edytował ten post 01 grudnia 2009 - 06:04