Cheater Z Servera Niezgody
Napisano 01 grudnia 2009 - 06:27
Napisano 01 grudnia 2009 - 06:27
Napisano 01 grudnia 2009 - 06:31
Napisano 01 grudnia 2009 - 06:31
Napisano 01 grudnia 2009 - 06:32
Napisano 01 grudnia 2009 - 06:32
Myślę, że my tu za wiele nie mamy do powiedzenia.O takim czymś powinna zadecydować drużyna rutexu.
Liczę na rozsądek i bezstronność organizatorów, a także, że podejmą odpowiednią decyzję.
Fakt - trudny orzech do zgryzienia, ale nie my wprowadziliśmy zamęt.
Z poważaniem ( )
oFF
(H@ cs.rutex)
Napisano 01 grudnia 2009 - 06:33
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomyślimy. Jakby ktoś miał coś ważnego, to PM.
Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.
Z poważaniem,
Załoga TAWERNA
Beware!
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:19
Blood was here.
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:26
Za błędne SID'y dajecie 30:0 a za WH powtórki. Troszkę się Wam posypała organizacja w najważniejszym momencie.
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:28
Użytkownik tier edytował ten post 01 grudnia 2009 - 07:29
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:33
Gdybyśmy podjęli inną decyzję, nie pasowałoby to innym uczestnikom turnieju - niestety, tym razem nie mogliśmy zadowolić wszystkich. Uważam, że to jest w miarę uczciwe wobec wszystkich.
Blood was here.
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:36
Organizatorzy zwyczajnie pobłażliwie potraktowali używanie czitów...
Cały "światek" Counter Strike'a walczy z "dopalaczami", tymczasem organizatorzy ciekawej, ogólnopolskiej ligi mówią: "zdarza się, nie róbmy sensacji, powtórzymy mecze i wszyscy o tym zapomną"...
To jest walka o fazę finałową! Nie można po prostu "odpuścić" takim zachowaniom. "Odpuścić" to można w pierwszym meczu, wywalą chłopaka za przeproszeniem na "zbity pysk" i drużyna będzie grać do końca w osłabieniu, a tutaj? Czy to jest na prawdę słuszne wyjście?
To nawet nie jest kara, tak więc morał jest jeden szanowni czytelnicy: JEDNAK WARTO GRAĆ NA CZITACH
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:38
Serwer Rutex Śląsk rezygnuje z dalszego udziału w turnieju.
Dziękujemy za Wspólną zabawę.
Powodzenia dla Luk'a w Finale.
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:39
I jeszcze zostalem poproszony o wklejenie tego tu:
Szanowni organizatorzy turnieju, decyzja jaką podjęliście jest śmieszna. W każdym turnieju gdy jeden z zawodników zostanie przyłapany na wspomagaczach (czytać wh) zostaje dożywotnio zbanowany w rozgrywkach oraz jego drużyna wyrzucona. Nie rozumiem, dlaczego tutaj jest inaczej. Fakt turniej organizowany jest dla zabawy, ale jednak jakaś dyscyplina powinna być. Przypuśćmy, że taka sytuacja ma ponownie miejsce ale w spotkaniu finałowym. Podczas finału jeden z zawodników gra na wh, jego zespół wygrywa ale zostaje przyłapany - to co powtórka spotkania półfinałowego i finału? Nie żartujmy sobie. Fakt, że to optymistyczny scenariusz gorzej jak nie zostanie złapany.
Jeżeli zostaniecie przy tej decyzji to szczerze współczuje zawodnikom rutexu, bo mogliby już grać w finale, a niezgodzie gratuluję drugiej szansy.
/ neqs
Użytkownik tier edytował ten post 01 grudnia 2009 - 07:41
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:52
Użytkownik Uri edytował ten post 01 grudnia 2009 - 07:54
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:53
Rozumiem, że teraz drużyny próbują wywrzeć presje na organizatorach i na nas. Nam pojawiła się szansa, każda z drużyn tutaj by ją wykorzystała.
Nie po to żeby wygrać turniej, tylko żeby pokazać ze reszta teamu gra czysto w spotkaniach na takim szczeblu.
Ile było nie wrzuconych screenów, ile osób mogło grać na dopalaczach i nie zostały złapane ? proszę was...
Nie chodzi o bycie pobłażliwym dla cheaterów, tylko dać szansę tym, którzy grali w tej ekipie uczciwie.
Z jednej strony rozumiem, z drugiej nie rozumiem decyzji rutexu. Mieliście mecz o 3 miejsce. Teraz możecie powalczyć o finał... puchatek też dostaję tę szansę.
LukMANa w ogóle nie rozumiem, szczególnie tego nawoływania do używania cheatów. W sumie już nie do mojej oceny należy gdzie jakie są obyczaje.
Nikt nie spodziewał się, że admin ESL może odpalić... dlaczego więc gracze, którzy włożyli jakąś pracę w ten turniej mają zostać wykluczeni ?
Nie jestem fanem wykorzystywania regulaminu, nie będę też go tutaj przytaczał.
Co do decyzji organizatorów, mogę powiedzieć ze nie wiem czy sam potrafiłbym tak zadecydować.
Za to jak dla mnie 2 ekipy w tym turnieju wychodzą jako drużyny z jajami, PCL (że nie bała się grać powtórek) i Tawerna jako organiator.
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:58
Decyzja zostaje zmieniona. Zaraz wszystko zostanie wyjaśnione.
Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za zamieszanie.
Napisano 01 grudnia 2009 - 07:59
Jak dla mnie nie jest to sprawiedliwe i tu nie chodzi o to kto ma jaja a kto nie.
Graliśmy czysto od innych też tego wymagaliśmy.
Nie wasza wina że trafił Wam się taki pacjent ale każdy serwer wybrał swoją reprezentacje.
Napisano 01 grudnia 2009 - 08:00
Gl i HF Tam
Napisano 01 grudnia 2009 - 08:02